Göztepe-Gençlerbirliği maçını kazanırsa Süper Lig'e çıkacak

Göztepe evinde Gençlerbirliği ile oynayacağı bugünkü maçı kazanırsa Süper Lig'i garantileyecek... Peki Göztepe-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Ne zaman?

SPOR 28.04.2024, 13:52 28.04.2024, 14:03
Göztepe-Gençlerbirliği maçını kazanırsa Süper Lig'e çıkacak

Trendyol 1. Lig'in 32. haftasında Göztepe bugün evinde Gençlerbirliği'ni konuk edecek. Müsabakayı kazanması halinde Süper Lig'e yükselmeyi garantileyecek. Berabere kalması durumda ise kalan iki maçını kazanamazsa bile averaja göre süper lige çıkabilecek.Peki Göztepe-Gençlerbirliği maçı hangi kanalda? Saat kaçta? Ne zaman?


Göztepe-Gençlerbirliği maçı saat 16:00'da beIN SPORTS MAX 1, TRT Spor Konferans kanallarında yayınlanacak.beIN SPORTS MAX 1 şifreli yayınlanırken TRT Spor'da şifresiz izlenebilecek.

Göztepe 63 puan ve 35 averaj ile Trendyol Birinci Lig de ikinci sırada yer alırken, konuk Gençlerbirliği 47 puan ve +7 averaj ile sekizinci sırada yer alıyor.


Gençlerbirliği ise Süper Lige yükselmek için play off grubu içinde yer almak için mücadele ediyor. Gürsel Aksel Stadyumu'nda oynanacak maçı hakem  Mustafa Kürşad Filiz  yönetecek. 

Yorumlar (0)