Kan donduran ifade! ''Oğlum bana zorla uyuşturucu içirip tecavüz etmeye kalktı''

Bursa'da, oğulları Şenol R.'yi başlarına levye ile vurarak öldüren anne ve babanın yargılanmasına başlanırken anne Ayşe R., "oğlum uyuşturucu bağımlısıydı. Bir keresinde bana zorla uyuşturucu içirip tecavüz etmeye kalktı" dedi.

GÜNDEM 15.10.2020, 14:59 15.10.2020, 15:02
Kan donduran ifade! ''Oğlum bana zorla uyuşturucu içirip tecavüz etmeye kalktı''

Kestel ilçsei Gürsu TOKİ yolunda bulunan ormanlık alanda, 14 Mart'ta, bir erkeğe ait ceset bulundu. İhbar üzerine bölgeye giden İlçe Jandarma Komutanlığı ekipleri, hayvanlar tarafından parçalanmış ve sol kolu yenilmiş haldeki cesedin evli ve 1 çocuk babası olan Şenol R.’e (34) ait olduğu belirlendi.

Jandarma ekiplerince yapılan araştırmada, Şenol R.'in 'cinsel taciz', 'uyuşturucu kullanmak', 'kasten yaralama' ve 'kişiyi hürriyetinden yoksun bırakma' gibi birçok suçtan emniyette kaydı olduğu ortaya çıktı. Ayrıca yapılan araştırmada, R.'in komşusuna cinsel içerikli mesaj atmasından dolayı 9 Mart’ta Bursa Adliyesi'nde mahkemeye çıktığı ve adli kontrol şartıyla serbest bırakıldığı, bir daha da kendisinden haber alınamadığı ortaya çıktı. Bunun üzerine R.'in komşusu ve komşusunun eşi ifadeye çağrıldı. Çift, ifadelerinin ardından serbest bırakıldı. İncelemeyi sürdüren ekipler, Şenol R.'in adliyeden babası Telat R. ile birlikte çıktığını ve 16 SIB 37 plakalı araca binerek, uzaklaştıklarını tespit etti. Telat R. ifadesinde oğlunun ölümü ile ilgisinin olmadığını öne sürdü.


ANNE VE BABA GÖZALTINA ALINDI


Jandarma ekipleri Şenol R., babası Telat R. ve annesi Ayşe R.'in telefon kayıtlarını ve Plaka Tanıma Sistemi'nden (PTS) aracın gittiği yerleri inceledi. Yapılan çalışmada aracın olay günü Şenol R.'in ölü bulunduğu yoldan geçtiği ve Telat R.'in evi ile olay yeri arasında belli saat aralıklarıyla gidip geldiği saptandı. R. ailesinin telefonlarının BAZ istasyonu sinyalleri tespitinde olay günü yan yana hareket ettikleri de belirlendi. Ayrıca ekipler, saat 16.07'den sonra üç telefonun da kapatıldığı bilgisine ulaştı.

Yorumlar (0)