Halil Falyalı cinayeti ile ilgili İstanbul'da 3 gözaltı!

Kuzey Kıbrıs Türk Cumhuriyeti’ndeki (KKTC) Halil Falyalı (53) cinayetine yönelik soruşturma kapsamında İstanbul'da 3 şüpheli daha gözaltına alınırken KKTC'de 2 kişi daha tutuklandı. Böylece KKTC’deki toplam tutuklu sayısı 4'e, İstanbul’daki toplam gözaltı sayısı ise 6'ya yükseldi.

GÜNDEM 13.02.2022, 12:48 13.02.2022, 12:49
Halil Falyalı cinayeti ile ilgili İstanbul'da 3 gözaltı!

Girne’de arabasıyla seyir halindeyken 8 Şubat’ta silahlı saldırıya uğrayan Halil Falyalı, ağır yaralı olarak Lefkoşa Dr. Burhan Nalbantoğlu Devlet Hastanesi’ne kaldırılmıştı. Daha sonra Yakın Doğu Üniversitesi (YDÜ) Hastanesi’ne nakledilen Falyalı, hayatını kaybetmişti. Saldırıda, Falyalı'nın şoförü Demirtaş da olay yerinde yaşamını yitirmişti. Falyalı'nın cenazesi, 10 Şubat'ta İskele bölgesinde bulunan Kumyalı köyünde toprağa verilmişti.

Edilen bilgiye göre; otel ve kumarhane işletmecisi Halil Falyalı ve şoförü Murat Demirtaş'ın öldürülmesiyle ilgili yürütülen soruşturma kapsamında, Ö.T. ve Y.G.'nin ardından olayla bağlantısı olduğu şüphesiyle KKTC’de 2 kişi daha tutuklandı. Polisin olayla ilgili soruşturması devam ediyor.

Olaya ilişkin yürütülen soruşturma kapsamında İstanbul’da da 3 kişi gözaltına alınmıştı. Bu şüphelilerin emniyetteki sorgusu devam ederken cinayetle bağlantılı olduğu şüphesiyle 3 kişinin daha gözaltına alındığı öğrenildi.(ANKA)

Yorumlar (0)