Barış Yarkadaş belgesini yayınladı:" Ankara Büyükşehir'den İYİ Partili vekilin şirketine 107 milyonluk iş"

Gazeteci Barış Yarkadaş ile İYİ Parti arasındaki 'İhale' tartışmasında gerilim devam ediyor.Barış Yarkadaş'tan kendisi hakkında suç duyurusunda bulunan İYİ Parti'ye yanıt geldi. Yarkadaş açıklamalarını belgeler ile kanıtladı.

GÜNDEM 09.09.2022, 11:27
Barış Yarkadaş belgesini yayınladı:" Ankara Büyükşehir'den İYİ Partili vekilin şirketine  107 milyonluk iş"


Gazeteci Barış Yarkadaş, bir TV kanalında İYİ Partili vekilin sahip olduğu şirketin aldığı ihale iddiasının detaylarını  ve belgelerini paylaştı. 


Yarkadaş "Bir Milletvekili partisinin ittifak ortağı olduğu bir belediyeden ihale almamalı, bir partinin yöneticisi de ihale almamalı, o zaman siz siyasi etiğe aykırı davranmış olursunuz. AK Parti'ye yönelik tüm eleştirilerimiz boşa çıkar. İYİ Parti'de Koray Aydın ve Yavuz Ağıralioğlu'na yakınlığıyla bilinen Samsun Milletvekili Bedri Yaşar, 2021 yılının mart ayında sahibi olduğu Oğuz Ata Mimarlık Mühendislik firması aracılığıyla Ankara Büyükşehir Belediyesi'nden 107 milyon liralık ihale alıyor." dedi.

İYİ PARTİLİ VEKİLLERİN DANIŞMANLARI İŞ ALIMLARINDA AKTİF

Çankaya Beytepe'de imar düzenlemesi yapılıyor bu da Büyükşehir Belediyesi'nden geçiyor burada bakıyorsunuz İYİ Parti Milletvekilinin eski ortağı var, bir başka Milletvekilinin danışmanı belediyelerde işe alımlarda çok aktif olduğunu görüyoruz.
 

Yorumlar (0)