Gazete Kritik Kültür-Sanat Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta taburcu oldu

Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta taburcu oldu

Oyuncu Mesut Akusta, beyin kanaması nedeniyle hastaneye kaldırıldıktan sonra ameliyat oldu ve taburcu edildi. 57 yaşındaki Akusta, dinlenip 1 hafta sonra 'Teşkilat' dizisi çekimlerine katılacak. Eşi, sosyal medyada duygu dolu bir paylaşımda bulundu.

Beyin kanaması geçiren Mesut Akusta taburcu oldu

Oyuncu Mesut Akusta geçen hafta Ankara’daki evinde beyin kanaması geçirmiş ve acilen hastaneye kaldırılmıştı. Ameliyat olan Akusta, tedbir amaçlı bir süre daha hastanede gözetim altında tutulduktan sonra dün taburcu edildi.

Evinde dinlenmeye çekilen 57 yaşındaki oyuncunun 1 hafta sonra rol aldığı ‘Teşkilat’ dizisinin çekimlerine katılacağı öğrenildi.

Bu arada ünlü oyuncunun eşi Şafak Özbir Akusta Instagram hesabından paylaştığı fotoğrafa “Bana bir bayram verin, içinde babam olsun” notunu düştü.

Yorumlar
Yorum yazma kurallarını okumuş ve kabul etmiş sayılırsınız