Karşıyaka Kanarya Severler Derneği Sezona Yeni Binasından merhaba dedi

Karşıyaka Kanarya Severler Derneği 2019 – 2020 sezonuna Nergiz’de 1775/2 Sokak No :31 de ki yeni binasından merhaba dedi.

GÜNÜN HABERLERİ 07.09.2019, 14:54
Karşıyaka Kanarya Severler Derneği Sezona Yeni Binasından merhaba dedi

Açılışa Dernek Başkanı Şeref Körk ve Yönetim Kurulu üyeleri, Kanarya Kafes Kuşları Federasyon Başkanı Yılmaz Çakmak, İzmir Kanarya Severler Dernek Başkanı Bülent Ada, İzmir Ornotoloji Dernek Başkanı Mustafa Karakçı, Ödemiş Kanarya Severler Dernek Başkanı Kaan Altunç, Akhisar Kanarya Severler Dernek Başkanı Tarık Yazım, Denizli Kanarya Severler Dernek Başkanı Serdar Çatalbaş, Aydın Kanarya Severler Dernek Başkanı Necmi Kasaloğlu ve çok sayıda dernek üyesi katıldı.

ŞEHİR EFSANESİNİ YIKMAK İSTİYORUZ

Açılış Saygı duruşu ve İstiklal Marşı’nın okunmasının ardından Karşıyaka Kanarya Severler Dernek Başkanı Şeref Körk şunları söyledi;

2019 – 2020 sezonunu üye arkaşlarımız için bir öncek sezona göre daha başarılı geçmesini ve bol madalya ve ödüllü bir sezon olmasını diliyorum.

‘Arkadaşlar sizlerde biliyorsunuz ki halk arasında bir şehir efsanei var. ‘ Buraı Kanarya Sevrler Derneği değil’ aslında Bizler gerçekten bu algıyı yıkmak için mücadele ediyoruz. Bu bir şehir efsanesidir. Kanarya Severlerin kurdukları dermekler amacı dışında kesinlikle faaliyette bulunmuyorlar.Lütfen bu be bna benser konuşanları derneğimize getirmenizi rica edeiyorum sizlerden. Bizler Dernek Olarak Karşıyakamızı yalnızca ülke içinde ki yarışmalarda temsil etmiyoruz ülke dışında gerçekleştirilen Dünya şampiyonalarına da katılıyoruz. Gençlerimizi kötü alışkanlıklarda uzak durmaı için derneğimize katılımlarını sağlamak içi çalışmalarımız devam ediyor. Gençler arasında da Kanarya sevgisinde artış gözlemliyoruz. ’ Dedi.

BİZLER GÖNÜLLÜ TURİZİM ELÇİLERİYİZ

Kanarya Kafe Kuşları Federasyon Başkanı Yılmaz Çakmak yaptığı konuşada şunları söyledi;

Bu güzel binayı Derneğinize taşıyan başta dernek Başkanı sevgili arkadaşım Şeref Körk ve Yönetim Kuruluna teşekkür ediyorum. Biz Kanarya severler olarak bulunduğumuz ilçe ve İllerimizi Türkiye’nin değişik yerlerinde gerçekleştirilen yarışmalarda temil ederek aynı zamanda turizm elçiliği görevini de görüyoruz. Keza yurt dışında gerçekleştirilen yarışmalar da da ülkemizin gönüllü turizm elçiliğini yapıyoruz. Yeni sezonun, tüm Kanarya sever yetiştirici arkadşlarımız adına başarılı bir yıl olmasını diliyorum.’ Dedi

Konuşmaların ardından dernek üyelerinin derneğe gelir getirmesi için bağışladıkları kanaryalar açık arttırmayla sahiplerini buldu.

Yorumlar (0)