İYİ PARTİ EDİRNE İL BAŞKANI SERPİL TÜTÜNCÜ: DARBECİ ZİHNİYETE GEÇİT VERMEYECEĞİZ

İYİ Parti Edirne İl Başkan Dr. Serpil Tütüncü, 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada bulundu.

GÜNÜN HABERLERİ 12.09.2022, 18:56 12.09.2022, 18:59
İYİ PARTİ EDİRNE İL BAŞKANI SERPİL TÜTÜNCÜ: DARBECİ ZİHNİYETE GEÇİT VERMEYECEĞİZ

İYİ Parti Edirne İl Başkan Dr. Serpil Tütüncü, 12 Eylül 1980 darbesinin yıl dönümü dolayısıyla yaptığı açıklamada parti olarak her türlü darbe girişiminin karşısında olduklarını belirterek, karanlık zihniyetle mücadele etmeye devam edeceklerini söyledi.


Kendi menfaatleri ve çıkarları uğruna çalışan bir zihniyetin 12 Eylül 1980 günü hain planlarını devreye soktuğunu söyleyen İYİ Parti Edirne İl Başkan Dr. Serpil Tütüncü, “Cumhuriyet’e, demokrasiye kast edenler karanlık bir sabaha uyanmamıza neden olmuştur. Tarifsiz acılara neden olan o gün yaşananlar hala unutulmuyor. Binlerce insanın fişlendiği, işkence gördüğü ve idam edildiği bir ortamda yaşananları hatırladıkça acımız hala tazeliğini koruyor. 12 Eylül’ün acı bilançosu milletin göğsüne hançer gibi saplanmış ve milletimizin kalbinde derin yaralar açmıştır. O günleri hatırladıkça vatanımıza ve milletimize olan bağlığımız her geçen artıyor ve dün olduğu gibi bundan sonrada ülkemiz üzerinde kirli elleri bulunanlara, darbeci zihniyete asla geçit vermeyeceğiz.  Vatanımıza, milletimizin bölünmez bütünlüğüne her zaman sahip çıkacağız.“ dedi.

Yorumlar (0)