CHP'li Gürsel Erol:Elazığ'da oylarımızı arttıracağım,Tunceli adayını örgüt belirlemeli

CHP Tunceli Milletvekili Gürsel Erol, Tunceli örgütü ile yaptığı değerlendirme toplantısında adaylık süreci ve seçimlerle ilgili çok önemli değerlendirmelerde bulundu.

GÜNÜN HABERLERİ 01.05.2018, 18:41 01.05.2018, 18:41
CHP'li Gürsel Erol:Elazığ'da oylarımızı arttıracağım,Tunceli adayını örgüt belirlemeli

CHP Tunceli İl örgütünün 24 Haziran seçimi öncesi yaptığı değerlendirme toplantısında Tunceli Milletvekili Gürsel Erol bir konuşma yaptı.

 

Atatürk ve Devrim Şehitler için 1 dakikalık saygı duruşu

Gürsel Erol konuşmasının öncesinde 1 Mayıs İşçi ve Emekçi Bayramını kutlarken Atatürk ve Devrim Şehitler için  için saygı duruşunun yapılmadığına dikkat çekti. Erol, "CHP olarak biz bu eksikliği gidereceğiz " diyerek yurttaşları 1 dakikalık  saygı duruşuna davet etti.  Ardından konuşmasına devam eden Erol, Tunceli'den tekrar aday olmayacağını defalarca dile getirdiğini ve bu sözünü tuttuğunu belirtti. 

CHP liderinden Elazığ'dan aday ol görevi
Erol, CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu ile görüştüğünü ve tekrar Tunceli'den aday olmayacağını ve verdiği sözü tutacağını söylediğini belirtti. CHP liderinin Elazığ'dan milletvekili adayı ol görevini kabul ederek bir örnek teşkil etmiş oldu.

Tunceli milletvekili adaylarını örgüt belirlemeli

Gürsel Erol konuşmasında Tunceli'den aday olmak isteyen arkadaşların hepsine aynı mesafede olduğunu belirtti. Ancak,  Ankara'dan gönderilecek bir isim ile değil örgütün doğru yöntemlerle belirleyeceği bir aday olması gerektiğini, böylece Tunceli'de birinci parti olabileceklerine dikkat çekti.


İşte Gürsel Erol'un o konuşmasının tamamı:

Yorumlar (0)