Taksim Meydanı'nda 2'si turist 6 kişi gözaltına alındı

İstanbul'da Taksim Meydanı'nda kemerli, tekme ve yumruklu kavgayı sivil polisler ayırdığı açıklandı. Özel Harekat polisinin de devreye girmesiyle kavgaya karışan 2 turist ve onlara saldıran 4 kişi gözaltına alındığı açıklandı.

GÜNDEM 30.05.2021, 18:13 30.05.2021, 17:18
Taksim Meydanı'nda 2'si turist 6 kişi gözaltına alındı

İstanbul'da Taksim Meydanı'nda kemerli, tekme ve yumruklu kavgayı sivil polisler ayırdı. Özel Harekat polisinin de devreye girmesiyle kavgaya karışan 2 turist ve onlara saldıran 4 kişi gözaltına alındı. Kavga anı da saniye saniye görüntülendi.

Olay, dün saat 15.30 sıralarında yaşandı. İddiaya göre Taksim Meydanı'nda oturup sohbet eden 2 turist ile yanına gelen kişiler arasında bilinmeyen sebepten dolayı tartışma çıktı. Kavgaya dönüşen olayda 4 kişi araya aldıkları turisti kemer kullanıp tekme tokat dövdü. Arkadaşını korumaya çalışan diğer turist de kemerle kovalandı. Bu sırada devreye giren Özel Harekat polislerinin de desteğiyle saldırgan 4 kişi ve 2 turist yere yatırılıp kelepçelenerek etkisiz hale getirildi. Meydanda toplanan vatandaşlar olan biteni izlerken, polis tarafları aracın ayrı bölümlerine alarak polis merkezine götürdü.

Yorumlar (0)