Sezgin Tanrıkulu'dan Suruç açıklaması:Seçim öncesi daha büyük provokasyonların habercisi

Suruç'taki olayla ilgili CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Tanrıkulu "seçim öncesi daha büyük provokasyonların habercisi" olarak nitelendirdi.

GÜNDEM 14.06.2018, 23:39 14.06.2018, 23:39
Sezgin Tanrıkulu'dan Suruç açıklaması:Seçim öncesi daha büyük provokasyonların habercisi

AKP Urfa Milletvekili İbrahim Halil Yıldız ve beraberindekilerin Suruç’ta esnaf ziyareti yaptığı sırada esnaftan gelen tepki üzerine başlayan tartışma ölüm getirdi. Tepki üzerine başlayan tartışma koruma ve ailelerin de katılmasıyla büyük çaplı kavgaya dönüştü. Bıçak ve silahların da kullanıldığı kavga ve sonrasında hastanede yaşanan saldırılar nedeniyle 4 kişi hayatını kaybetti, 9 kişi yaralandı.

Konu ile ilgili CHP İstanbul Milletvekili Sezgin Tanrıkulu twitter hesabından bir mesaj paylaştı. Tanrıkulu "seçim öncesi daha büyük provokasyonların habercisi" olarak nitelendirdi.

İşte Sezgin Tanrıkulu'nun o mesajı:

#Suruç ta bugün yaşanan olaylar vahimdir.Yaşamını yitiren tüm yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet yakınlarına başsağlığı ve sabır diliyorum.
Seçim öncesi daha büyük provakosyanların habercisi olan bu olayın tüm detayları ile aydınlatılması ve tekrarlanmaması için çalışmalıyız...

Yorumlar (0)