reklam
Gazete Kritik Gündem Özgür Özel’den Anlamlı Adım: AKUT Şehitleri İçin Ankara’da Taziye Ziyareti

Özgür Özel’den Anlamlı Adım: AKUT Şehitleri İçin Ankara’da Taziye Ziyareti

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’deki orman yangınında hayatını kaybeden beş AKUT gönüllüsü için taziye ziyaretinde bulundu. Ziyarette Özel’e, Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ve Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka da eşlik etti.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, Eskişehir’deki orman yangınına müdahale sırasında 5 gönüllüsü vefat eden Arama Kurtarma Derneği'nin (AKUT) Ankara Operasyon Merkezi’ne taziye ziyaretinde bulundu.

Eskişehir'in Seyitgazi ilçesinde meydana gelen orman yangınına müdahale eden beş AKUT gönüllüsü yaşamını yitirdi.

CHP Genel Başkanı Özgür Özel, hayatını kaybeden Alperen Özcan, Tekin Enes Sarıyıldız, İlker Onarıcı, Muharrem Can ve Bayram Eren Arslan için AKUT Ankara Operasyon Merkezi’ne giderek taziyelerini iletti.

CHP Lideri Özel’e ziyarette partisinin Ankara İl Başkanı Ümit Erkol ile Genel Başkan Yardımcısı Aylin Nazlıaka eşlik etti.

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *