Müsavat Dervişoğlu, “Vatandaşlarımız bize güvensin, her sandığın başında olacağız"

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili ve İzmir Milletvekili Müsavat Dervişoğlu, seçim güvenliği ile ilgili tüm hazırlıklarının tam olduğunu belirterek, “Vatandaşlarımız bize güvensin, her sandığın başında olacağız. Vatandaşımızın namus saydığımız oylarını sonuna kadar koruyacağız” dedi. Dervişoğlu, iktidarın kararnameyle yapacağı işleri utanmadan seçim vaadi olarak ortaya koyduğuna dikkat çekti. Dervişoğlu, “Seçime yönelik hamlelerinin herkes farkında. Türk milletini kör zannedenler bunun bedelini öder” diye konuştu.

GÜNDEM 27.04.2023, 10:08
Müsavat Dervişoğlu, “Vatandaşlarımız bize güvensin, her sandığın başında olacağız"

TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili, İzmir birinci bölge milletvekili adayı Müsavat Dervişoğlu, Gaziemir’de pazar ziyaretinde bulundu, vatandaşların dertlerini dinledi. Gümüldür ve Özdere’de esnaflarla bir araya geldi.

 

TANEYLE ALIŞVERİŞ DÖNEMİ

AKP’nin kötü ekonomi yönetiminin ürünlerin fiyatlarını vurduğunu, alım gücünün artık neredeyse kalmadığını belirten Dervişoğlu, “Fiyatlar el yakıyor. Vatandaş meyveyi taneyle alıyor. Pazarda satılan peynirin kilosu 150 TL olmuş! Portakal alamayan vatandaş kısmen çürük olan ve bu yüzden de ucuz satılanı tercih etmeye mahkum edilmiş. Ülkemizi ciddi bir yoksullukla karşı karşıya bıraktılar. Asgari ücretle evini geçindiren biri kirasını mı ödeyecek temel ihtiyaçlarını mı karşılayacak? Zaten bunları karşıladığında geriye bir şey de kalmıyor. İktidar kararnameyle yapacağı işi utanmadan seçim vaadi olarak ortaya koyuyor. Seçime yönelik hamlelerinin herkes farkında. Türk milletini kör zannedenler bunun bedelini öder. İzmirliler bu iş bilmek iktidara artık yeter diyor” dedi.  

 

SEÇİM GÜVENLİĞİ İLE İLGİLİ HAZIRLIKLARIMIZ TAM

Seçim güvenliği ile ilgili hazırlıklarının da tam olduğunu vurgulayan TBMM İYİ Parti Grup Başkanvekili Müsavat Dervişoğlu, şunları kaydetti: "Seçim güvenliğiyle ilgili hazırlıklarımız tamdır, vatandaşlarımız da müsterih olsun. Seçim güvenliği ile ilgili olumsuz haberler, dedikodular özellikle küçük yerleşim alanlarında oy kullanma tercihlerini olumsuz etkiliyor. Şöyle bir hissiyat oluşturuluyor; 'Bunlar iş başında kalacak, kaybetseler de gitmeyecekler' türünden birtakım dedikodular kamuoyu gündemini meşgul ediyor. Vatandaşlarımız bize güvensin, her sandığın başında olacağız, vatandaşımızın namus saydığımız oylarını sonuna kadar koruyacağız. Eylemler nasıl provokatif ise söylemler de provokatif olabilir, başka tesirler oluşturabilir. Bunlara karşı özenli hareket etmek ve dikkatlice kurgulanmış stratejileri takip etmek gerekiyor. Bizim stratejimiz sandıkta başlayacak, sonra birleştirme tutanaklarının yapıldığı il seçim kurullarında devam edecek. YSK'da da yapılması gerekenler yapılacak”

Yorumlar (0)