Menzilci doktor Ali Edizer internet üzerinden 'faizle' dezenfektan satışına başladı

Sürekli skandallarla gündeme gelen Menzilci Dr. Ali Edizer 'Cübbeli Ahmet' gibi satışa başladı. Edizer, Twitter hesabından yayınladığı mesajında, 'hararetle tavsiye ediyorum" dedi. Fiyatı 33.05 TL olan bir kutu spreyi taksitli almak isterseniz 42 liradan satış yapılıyor. Taksitlendirme için ekstra ücret ödeniyor. Edizer yayınladığı videoda dezenfektanı yüzüne, gözüne sıktı daha sonra 'yanmayı' saklamaya çalıştı.

GÜNDEM 09.04.2021, 16:32 09.04.2021, 16:34
Menzilci doktor Ali Edizer internet üzerinden 'faizle' dezenfektan satışına başladı

Türk Medeni Kanunu’nu hedef alarak “İkinci eş alın” önerisinde bulunduktan sonra, GATA Başhekim Yardımcılığı görevinden alınan Menzilci Dr. Ali Edizer, geçtiğimiz günlerde HDP'li Ömer Faruk Gergerlioğlu ve eski HDP Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş’ı hedef almıştı.

Twitter hesabından paylaşımda bulunan Edizer, Gergerlioğlu ve Demirtaş için "İslam hükümlerine göre muamele edilseydi, hiçbiri yaşamıyor olurdu" demişti. 

Edizer 'Cübbeli Ahmet' gibi satışa başladı. Edizer, Twitter hesabından yayınladığı mesajında, 'hararetle tavsiye ediyorum" dedi. Fiyatı 33.05 TL olan bir kutu spreyi taksitli almak isterseniz 42 liradan satış yapılıyor. Taksitlendirme için ekstra ücret ödenmiş oluyor. Satıl yapılan site ise Edizer'lerin.

Edizer soyal medyada yayınladığı videoyu, "aliamcadanal.com sitesi bizim ailemize aittir. Sadece güvenle kullandığımız ürünlerin tanıtımını ve satışını yapıyoruz" diyerek bir 'gül' bir de 'beğeni' emojisi ile paylaştı.

Edizer yayınladığı videoda, "Efendim maalesef korona salgınında vaka ve vefat sayısında bugüne kadar ki sayıların çok üstüne çıktık. Bilim adamlarımız; maske, mesafe, temizlik diye kısaltarak söylüyorlar. Biz de özellikle maske konusunda biraz daha esnetilmesinden yanayız. Toplu taşıma, kapalı ve kalabalık ortamlar dışında sokakta, araçta maskeye esneklik getirilmesinden yanayız" dedi.

"Bir şeyi çok ihmal ettik o da temizlik, yüzey temizliği, el temizliği" diyen Edizer, elindeki dezenfektan spreyi göstererek, "Bizim tercihimiz bu görüyorsunuz çocuk dostu ibaresi var. Sağlık Bakanlığı'ndan onaylı. Piyasaya yeni çıktı biz de tanıştığımız için çok memnun olduk. Kendimiz de kendi sitemize koyduk. Bir kere çok güvenli" ifadelerini kullandı ve yüzüne gözüne sıkmaya başladı. Edizer'in gözlerinin yandığı, boğazının tahriş olduğu görüldü ve elini yüzüne götürerek dezenfektan sıktığı yerleri sildi.

Edizer, "Web sayfası linkini yukarı koyacağım, hararetle tavsiye ediyorum, mutlaka el ve kullandığınız yüzeyleri eğer yıkamazsanız... Tabi abdest alan kişilerin tekrar bunu sıkması gerekiyor" dedi.

Yorumlar (0)