MEMLEKET PARTİSİ SÖZCÜSÜ SAYAN:SIĞINMACILARA HARCAYACAĞINIZ PARAYI BU ÜLKENİN EVLATLARINA HARCAYIN

Memleket Partisi Sözcüsü Prof. Dr. İpek Özkal Sayan, Memleket Partisi genel merkezinde düzenlediği basın toplantısında gündeme dair değerlendirmelerde bulundu.

GÜNDEM 06.07.2022, 14:37
MEMLEKET PARTİSİ SÖZCÜSÜ SAYAN:SIĞINMACILARA HARCAYACAĞINIZ PARAYI BU ÜLKENİN EVLATLARINA HARCAYIN

Öğrencilerin ve gençlerin sorunlarını gündemine alan Sayan: “Ellerinizi gençlerin umutlarının üstünden ve ceplerinden çekin! Sığınmacılara harcayacağınız parayı bu ülkenin pırıl pırıl vatan evlatları için harcayın. KYK kredilerindeki faiz ödemesini kaldırın, kredi borçlarını yeniden yapılandırın, iletişim vergisini, kitaplara koyduğunuz vergiyi kaldırın, öğrencilere barınma ücretsiz olsun. Sonuç olarak; Gençlerin barınmasını, beslenmesini, seyahat etmesini, kitap okumasını dahi sağlayamayan bu iktidar gidicidir! Gençler gönderecek sizi gençler. Yakındır!” dedi.

ÖĞRENCİLERİN CEBİNDE OKUYABİLMEK İÇİN PARA BIRAKMADINIZ

Sığınmacıları ülkeye doldurdunuz, gençleri işsiz bıraktınız, özgürlüklerini sınırladınız. Yetmedi! Şu an en temel ihtiyaçları olan yemek ve barınmayı dahi karşılayamayacak haldeler. Tabela üniversiteleriniz dolsun diye üniversite sınavında barajı kaldırdınız ama öğrencilerin farklı şehirde bir üniversitede okuyabilmek için cebinde para bırakmadınız! Yurt sorunları, ev kiraları derken şimdi otobüs bileti bile alamayacak hale geldiler. Otobüs biletleri el yakıyor!  Kredi kartına 12 taksitli bilet satışı var!  Gençler yazıyor. Kitap alıp okuyamıyoruz diyorlar! 2021 yılının zam şampiyonu kağıt oldu. % 168 zam!

KYK YURTLARINA YAPILAN ZAM GENÇLERİ CEMAAT YURTLARINA MAHKUM ETMEKTİR

KYK yurtlarına yapılan dev %80’lik zam! Bu nedir biliyor musunuz? Bu gençleri cemaat ve tarikat yurtlarına mahkum etmektir! Bu KYK kredilerini doğrudan KYK yurt parası olarak geri almak demektir! Bu asgari ücrete yaptığınız telafi artışını da aynı gün eritmek demektir.

Yorumlar (0)