Mansur Yavaş:Hesaplarımıza bloke konuldu ama endişe etmeyin! Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız

İçişleri Bakanlığı'nın Genelgesi sonrasında Ankara Büyükşehir Belediyesi'nin hesaplarına bloke konulması sonrasında Mansur Yavaş "İşini ve gelirini kaybetmiş insanları desteklemek için kullandığımız ve sizlerin de katkıda bulunduğu banka hesapları İçişleri Bakanlığı genelgesi ile bloke edilmiştir. Kimse endişe etmesin! Planladığımız yardımlara devam edeceğiz. Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız. mesajını paylaştı.

GÜNDEM 31.03.2020, 20:13
Mansur Yavaş:Hesaplarımıza bloke konuldu ama endişe etmeyin! Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız

Süleyman Soylu'nun genelgesinin ardından İBB ve ABB'nin Vakıfbank hesabına para yatırılamaz blokesi konulduğu öğrenildi. İBB korona salgını ile mücadele için açtığı banka hesabını bloke eden Vakıfbank’ın işleminin iptali ve yürütmenin durdurulması için idari yargıya başvurdu. ABB, Belediye Kanunu'nda açık hükümler olmasına rağmen bloke edilen bağış kampanyası banka hesapları konusuyla ilgili olarak idari yargıya başvuracağını açıkladı.

Bu haber sonrası Türkiye'nin dört bir yanından yurttaşlardan tepki geldi.

Ankara Büyükşehir Belediye Başkanı Mansur Yavaş bir mesaj paylaştı.
Yavaş Twitter hesabından yaptığı paylaşımda "İşini ve gelirini kaybetmiş insanları desteklemek için kullandığımız ve sizlerin de katkıda bulunduğu banka hesapları İçişleri Bakanlığı genelgesi ile bloke edilmiştir. Kimse endişe etmesin! Planladığımız yardımlara devam edeceğiz. Kimseyi aç ve açıkta bırakmayacağız." ifadelerini kullandı.

Yorumlar (0)