reklam
Gazete Kritik Gündem İletişim Başkanı Burhanettin Duran: “Kahraman Gönüllülerimize Minnettarız”

İletişim Başkanı Burhanettin Duran: “Kahraman Gönüllülerimize Minnettarız”

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Bursa'daki orman yangınında yaşamını yitiren üç gönüllü için taziye mesajı yayımladı. Yangınla mücadele sırasında su tankerinin kazasında hayatını kaybedenlerin ailelerine sabır dileyerek, milletin başı sağ olsun dedi.

İletişim Başkanı Burhanettin Duran, Bursa'daki orman yangınında hayatını kaybeden 3 kişiye Allah'tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabır diledi.

Burhanettin Duran, sosyal medya hesabından yayımladığı taziye mesajında şu ifadelere yer verdi:

"Bursa’daki yangınla mücadele çalışmaları sırasında su tankerinin kaza yapması sonucu gönüllülerimiz Ahmet Demirel, Mehmet Şimşek ve Kazım Bayrak’ın vefatından dolayı büyük bir üzüntü içindeyiz. Kahraman kardeşlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine ve yakınlarına sabrıcemil diliyorum. Aziz milletimizin başı sağ olsun."

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *