Erzurum bugün onu konuştu!

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, bugün oynanan BB. Erzurumspor-Göztepe maçına da damgasını vurdu.

GÜNDEM 10.11.2018, 21:47 10.11.2018, 21:47
Erzurum bugün onu konuştu!

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, bugün oynanan BB. Erzurumspor-Göztepe maçına da damgasını vurdu. Karşılaşmayı izlemek için Çat’tan Erzurum’a gelmek isteyen hemşehrilerine hem Passolig, hem bilet ve hem de ulaşım imkânı sağlayan Başkan Kılıç, 13 yaşındaki Tahir Köksal’ı da unutmadı. Kendisine sosyal medya hesabı Twitter’den ulaşarak; “Arif abi ben de maça gelmek istiyorum, ama Passolig’im yok” diye mesaj atan Tahir Köksal’la birlikte Kazım Karabekir Stadyumu’na gelen Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, maçı küçük takipçisiyle birlikte izledi. 

MAÇ BOYUNCA HOP OTURDU, HOP KALKTI

Erzurumspor maçını Çat’tan gelen yüzlerce hemşehrisiyle birlikte izleyen Başkan Kılıç, 13 yaşındaki Tahir Köksalı da yanına alarak, takımını taraftarlarla birlikte destekledi.  Oğlu Toprak Kılıç ve Çat Belediye Başkan Yardımcısı M. Mazhar Özdemir’in de eşlik ettiği Başkan Kılıç, 90 dakika boyunca heyecandan adeta hop oturup, hop kalktı. Maçı protokolden izlemek yerine kale arkasından izleyen Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, 2-1’lik galibiyet coşkusunu ise, Çatlı hemşehrileriyle birlikte yaşadı.  

YÜZLERCE KİŞİYİ MAÇA TAŞIDI

Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç, geçtiğimiz günlerde kendisine mesaj atan 13 yaşındaki Tahir Köksal’la irtibata geçmiş ve ailesinden izin alması halinde kendisini maça götüreceğine söz vermişti. Başkan Kılıç, bu sözünü tutmakla kalmadı, Çat’tan Erzurum’a gelerek maçı izlemek isteyenlere de kucak açtı. Yüzlerce taraftara hem Passolig ve hem de ulaşım imkanı sağlayan Kılıç, Erzurum kamuoyunun bir kez daha takdirini topladı. Vatandaşlar, “Çat Belediye Başkanı Arif Hikmet Kılıç’a helal olsun! Hem takımını yalnız bırakmadı ve hem de yüzlerce kişiyi stadyuma araçlarla taşıdı. Kendisini kutluyoruz” dediler.  

NOKTA25.COM
 

Yorumlar (0)