Ersoy Dede'nin 'bağış' dönüşü! İmamoğlu'na hesap sorduğu tweeti Erdoğan çağrı yapınca sildi

Yandaş yazar Ersoy Dede, Ekrem İmamoğlu'nun çağrısını yaptığı destek ve bağış çağrısına neden para topluyorsunuz diye tepki göstermişti. Dede Erdoğan'ın bağış kampanyası sonrası tweetini silerek bağış kampanyasına destek istedi.

GÜNDEM 30.03.2020, 22:25 30.03.2020, 22:45
Ersoy Dede'nin 'bağış' dönüşü! İmamoğlu'na hesap sorduğu tweeti Erdoğan çağrı yapınca sildi

GAZETEKRİTİK  - Kabine toplantısı sonrası açıklamalarda bulunan Cumhurbaşkanı Erdoğan, milli dayanışma kampanyası başlattıklarını söyledi. Erdoğan, kendisinin de 7 maaşını bağışlayarak bu kampanyaya destek olacağını belirtti.

*Biraz önceki toplantımızda bakan arkadaşlarımız da, aynı şekilde bu ayki maaşlarını kampanyaya bağışlama kararı aldılar.

*Milletvekili ve bakanlar kampanyaya 5 milyon bağışladı. Tabii bazı bakanlarımız çok daha yüksek bağış rakamları da ifade ettiler.

*Meclis'teki tüm milletvekillerimizi, AK Parti başta olmak üzere tüm partilerimizin teşkilatlarını, tüm belediye başkanlarımızı, bürokratlarımızı kampanyaya katılmaya davet ediyoruz.

*Tabii en büyük katkıyı da iş adamlarımızdan, hayırseverlerimizden bekliyoruz. Zekâtlarını Ramazan ayında dağıtmayı düşünen vatandaşlarımız da bu kampanyaya katılarak, hayır yarışında yerlerini alabilirler.

*Kampanyamıza yapılan yardımların şimdiden Hak katında kabul olmasını diliyorum. İnşallah yaşadığımız sıkıntılı günleri geride bıraktığımızda, hatırlayacağımız en güzel şeylerden biri de, işte bu birlik, beraberlik, kardeşlik, dayanışma fotoğrafımız olacaktır.


YANDAŞ ERSOY DEDE 180 DERECE ÇARK ETTİ
İstanbul Büyükşehir Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun başlattığı yardım kampanyasına tepki gösteren ve AKP'ye yandaşı Ersoy Dede, Erdoğan'ın bağış kampanyası çağrısı sonrası, yapmış olduğu paylaşımı sildi.


Bununla yetinmeyen Dede sosyal medya hesabından yaptığı paylaşımda "Bütün milletvekillerine örnek olsun. BAŞKAN ERDOĞAN 7 MAAŞINI BAĞIŞLAMA KARARI ALDI.. Milletvekilliği hizmet makamıdır. Meslek ya da iş değildir. Bütün milletvekillerinin bu anlamlı kampanyaya destek olması lazım." ifadelerini kullandı.

İKİNCİ YANDAŞ VAKASI OLDU
Bir diğer yandaş Sabah gazetesinin yazarı Haşmet Babaoğlu, virüsle mücadele eden sağlık çalışanlarına her akşam 21.00’de balkonlardan pencerelerden alkışlayarak destek veren insanları ‘Pislikler’ diyerek eleştirmişti.
Babaoğlu’nun bu mesajından kısa bir süre sonra Cumhurbaşkanı Tayyip Erdoğan da eşi Emine Erdoğan ile birlikte sağlık çalışanlarına destek için yapılan alkışlı eyleme katıldı. Cumhurbaşkanı Erdoğan, o anın görüntülerini kendi sosyal medya hesabından da yayınladı. Haşmet Babaoğlu, önce söz konusu mesajlarını sildi, ardından hesabını tamamen kapatıp gözden kayboldu!


 

Yorumlar (0)