reklam
Gazete Kritik Gündem DEM Partisi Eş Genel Başkanları, Edirne Cezaevi'nde Demirtaş ve Mızraklı ile bir araya geldi

DEM Partisi Eş Genel Başkanları, Edirne Cezaevi'nde Demirtaş ve Mızraklı ile bir araya geldi

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, Edirne Cezaevinde Selahattin Demirtaş ve Selçuk Mızraklı ile görüşme gerçekleştirdi. Ayrıca, Kandıra Cezaevi'nde Figen Yüksekdağ ve Semra Güzel'i ziyarete ettiler; detaylı açıklama bekleniyor.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Tülay Hatimoğulları ve Tuncer Bakırhan, eski Halkların Demokratik Partisi (HDP) Eş Genel Başkanı Selahattin Demirtaş ve TBMM 27. Dönem HDP Diyarbakır Milletvekili Selçuk Mızraklı ile görüşmek için Edirne Cezaevine gitti.

DEM Parti Eş Genel Başkanları Hatimoğulları ve Bakırhan, Demirtaş ve Mızraklı ile görüşmek için Edirne Cezaevine giriş yaptı.

DEM Parti, dün de eski HDP Eş Genel Başkanı Figen Yüksekdağ ve Semra Güzel'i Kandıra Cezaevi'nde ziyaret eden Hatimoğulları ve Bakırhan'ın, bugün saat 14.00'te her iki görüşmeye ilişkin Edirne Cezaevi önünde detaylı açıklama yapacaklarını bildirdi.


 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *