CHP'nin İstanbul adayı İmamoğlu: Cumhurbaşkanı da bana oy verir

31 Mart 2019'da yapılacak yerel seçimlerde CHP'den İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan adayı olan Ekrem İmamoğlu katıldığı Habertürk canlı yayınında önemli açıklamalarda bulundu.

GÜNDEM 25.12.2018, 01:35 25.12.2018, 01:35
CHP'nin İstanbul adayı İmamoğlu: Cumhurbaşkanı da bana oy verir

 

CHP'nin İstanbul Büyükşehir Belediye Başkan Adayı ve Beylikdüzü Belediye Başkanı Ekrem İmamoğlu'nun açıklamalarından satır başları şöyle:


25 yıldır bir İstanbul yönetimi yaşıyor İstanbul. Eksileri vardır artıları vardır. Hatta çeyrek yüzyıl diyebiliriz. 25 yıl artık insanlara yetmiyor. Hatta biraz da enerjisi düştü. İnsanlar aslında mutsuz. Neredeyse 10 bin yıllık kent dünyanın merkezi olmaya namzet. Dünya kentinin enerjiye, yeni nesil bir belediyeciliğe ihtiyacı var. İstanbulluların yüzde 60'a yakını 'fırsatını bulsam bu kenti terkederim' diyor.
Biz o enerjiyi vereceğiz insanlara. Bunun adına güleryüz, paylaşmak, ortak akıl, ortak masa, her sorunu konuşabilmek. Vatandaş 'bu benim belediyem' diyecek. İşte tam da bu buluşmayı, enerjiyi vaadediyorum. Çözümü vatandaşla buluşturan yeni nesil bir belediyecilikten bahsediyorum. Bu değişime biz hazırız. Bir kere İstanbul kenti mutlu olmalı.İnsanlar sokağa öfkeyle çıkmamalı. Sorunun karşısında muhatabını bulmalı. Çözüm aradığında buluşabileceği makama ulaşmalı.

İstanbullu olarak Cumhurbaşkanının beni dinlemesini isterim. Sayın Cumhurbaşkanı bile bize oy verir, o kadar iddialıyım. Siyasi hayatımda başka partilerden de teklif geldi. Siyasetin bir ideal olduğuna karar verdim. AK Parti'nin yönetiminden teklif aldım.

Yorumlar (0)