CHP'Lİ RIZA YALÇINKAYA'NIN İSTANBUL'DAKİ TERÖR SALDIRISINA İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMASI

"Cumhuriyet Halk Partisi terörle mücadelede hükümete her türlü desteği vermeye hazırdır."

GÜNDEM 13.12.2016, 11:38 13.12.2016, 11:38
CHP'Lİ RIZA YALÇINKAYA'NIN İSTANBUL'DAKİ TERÖR SALDIRISINA İLİŞKİN BASIN AÇIKLAMASI

işte CHP Bartın Milletvekili Muhammet Rıza Yalçınkaya'nın basın açıklması:

 

10 Aralık 2016 tarihinde İstanbul’da yaşanan terör saldırısında şehit olan polislerimize ve sivil yurttaşlarımıza Allah’tan rahmet, yakınlarına sabır, milletimize başsağlığı, yaralılara acil şifalar diliyorum.

 

10 Aralık Dünya İnsan Hakları Günü’nde insanlığa karşı apaçık suç işleyen bu saldırının faillerini, azmettiricilerini ve arkasındaki güçleri lanetliyorum. Bilinmelidir ki, milletimize karşı alçakça saldırılarla dolu tarihine yeni bir katliam ekleyen PKK terör örgütü işlediği bu suçlarla amacına asla ulaşamayacaktır.

 

Ülkemizin akılcı, bilimsel, kararlı, etkin, sürdürülebilir ve milli bir terörle mücadele politikasına ihtiyacı olduğunu vakit geçirmeksizin kabul edilmelidir. Cumhuriyet Halk Partisi terörle mücadelede hükümete her türlü desteği vermeye hazırdır.

 

Tüm vatandaşlarımızı, teröre karşı birlik ve beraberlik içinde olmaya, Cumhuriyet ve Cumhuriyet’imizin kazanımlarına daha çok sarılmaya davet ediyorum. Bu inanç ve kararlılık ülkemize kastedenlere, alçak saldırıları yapanlara en iyi cevap olacaktır.

 

Bu duygu ve düşüncelerle, yüreğimizi dağlayan hain terör saldırısını bir kez daha lanetliyor, şehitlerimize Allah’tan rahmet, ailelerine, Emniyet Teşkilatımıza ve tüm ulusumuza başsağlığı diliyor, yaralılarımıza acil şifalar diliyorum.

                                                                               

Yorumlar (0)