CHP'Lİ İRGİL, MURADİYE'DEN HAYIR İÇİN DESTEK İSTEDİ

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, 16 Nisan Anayasa referandumu öncesinde ‘Hayır’ kampanyası için önceki gün Osmangazi ilçesinde Muradiye esnafı, pazarcısı ve vatandaşla bir araya geldi, talep ve sıkıntıları dinledi.

GÜNDEM 08.03.2017, 14:27 08.03.2017, 14:27
CHP'Lİ İRGİL, MURADİYE'DEN HAYIR İÇİN DESTEK İSTEDİ

CHP Bursa Milletvekili Dr. Ceyhun İrgil, 16 Nisan Anayasa referandumu öncesinde ‘Hayır’ kampanyası için önceki gün Osmangazi ilçesinde Muradiye esnafı, pazarcısı ve vatandaşla bir araya geldi, talep ve sıkıntıları dinledi. Fahiş fiyatlar ve alım gücünün azalması şikayetlerinin her geçen gün arttığını dile getiren İrgil, vatandaşın günlük sorunlarına çözüm üretileceğine, Anayasa değişikliğiyle uğraşıldığını belirtti.

CHP Osmangazi İlçe örgütüyle birlikte Muradiye’de esnafa ve pazarcılara hayırlı işler dileğinde bulunan İrgil, hayır için destek istedi. İrgil, “Enerjimiz tam, herkese tek tek yapılmak istenen Anayasa değişikliğinin yanlışlığını anlatamaya devam edeceğiz” dedi. CHP milletvekili, vatandaşlara dağıttıkları broşürlerle de neden hayır dediklerini şu başlıklarla özetledi: “Parti devletine, tek adam rejimine, sorumsuz yönetime, ekonomik krize, Meclis’in tasfiyesine, teslim alınmış yargıya, ortak değerlerin tahribine, teröre, bölünmeye, seçilmiş krallığa hayır diyoruz.”

Yorumlar (0)