CHP'Lİ AKIN:HALKIMIZ CUMHURİYETİMİZİ VE DEMOKRASİMİZİ KORUYACAKTIR

Akın yaptığı açıklamada “bugün burada bulunmayı, zeytin üreticisi hemşerimle bir arada olmayı özellikle istedim. Zeytin sektörü üzerinde çalıştığım, bizzat takip ettiğim bir sektör. Başarılı çalışmalarını yakından bildiğim Erdek Kooperatifimizi tebrik ediyorum. Hem üreticilerimizin ürünlerinin değerlendirilmesini sağlıyor, hem de bölge insanımıza istihdam imkanı sağlıyor” dedi.

GÜNDEM 21.02.2017, 10:12 21.02.2017, 10:12
CHP'Lİ AKIN:HALKIMIZ CUMHURİYETİMİZİ VE DEMOKRASİMİZİ KORUYACAKTIR

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın referandum çalışmalarını Erdek ve Bandırma’da sürdürdü. Marmarabirlik Erdek Kooperatifinin Genel Kuruluna katılan Ahmet Akın burada kooperatif ortakları üreticilerle sohbet edip, sorunlarını dinleme fırsatı buldu. 

 


AHMET AKIN MARMARABİRLİK ERDEK KOOPERATİFİNİN GENEL KURULUNA KATILDI


Tarımda kooperatifleşmenin çok önemli olduğunu, kooperatif modeli örgütlenmeyi parti olarak çok önemsediklerini ve hep desteklediklerini belirten Akın yaptığı açıklamada “bugün burada bulunmayı, zeytin üreticisi hemşerimle bir arada olmayı özellikle istedim. Zeytin sektörü üzerinde çalıştığım, bizzat takip ettiğim bir sektör.  Başarılı çalışmalarını yakından bildiğim Erdek Kooperatifimizi tebrik ediyorum. Hem üreticilerimizin ürünlerinin değerlendirilmesini sağlıyor, hem de bölge insanımıza istihdam imkanı sağlıyor” dedi. 

 


HALKIMIZ CUMHURİYETİMİZİ VE DEMOKRASİMİZİ KORUYACAKTIR


Daha sonra Erdek Ocaklar mahallesine geçen Balıkesir Milletvekili Akın, burada esnafı ziyaret ederek referandum süreci konusundaki düşüncelerini paylaştı. Kahveleri de dolaşarak getirilmek istenen tek adam rejiminin sakıncalarını anlattı. Bazı mahalle sakinlerini de evlerinde ziyaret ederek, referandumda anayasa değişikliğine neden “hayır” denilmesi gerektiğini, gerekçeleriyle anlattı. Akın “Şimdi sıra siz değerli halkımızda. Ülkemizi, cumhuriyetimizi ve demokrasimizi korumak sizin elinizde. Bütün yetkilerin tek bir kişide toplanacağını bizzat Cumhurbaşkanı kendisi açıkladı. Tarafsız olması gereken Cumhurbaşkanı hepimizin ödediği vergileri harcayarak referandum çalışması yürütüyor. Tek adam rejimi geldiğinde ülkenin bütün kaynaklarını tek başına istediği şekilde harcayacak ve kimse hesap soramayacak. Meclis denetimini ortadan kaldırmak istiyorlar. Ülkenin geleceğine bir kişi karar versin, bütçeyi o yapsın, nasıl harcanağını o belirlesin ama hesap sorulmasın istiyorlar. Meclis devre dışı kalsın, yargı tek adamın  vesayeti  altına girsin, onu yargılayamasın istiyorlar. Bütün bunları kapı kapı gezip anlatacağız. Halkımızın bu gerçekleri gördüğünü tespit ediyorum. Buna geçit vermeyeceğine de inanıyorum” dedi. 

 


Erdek’teki çalışmalarını tamamladıktan sonra Bandırma’ya geçen Ahmet Akın İl Başkanı Ender Biçki ile birlikte, İlçe Başkanı Atilla Atakay’ı ve Bandırma Belediye Başkanı Dursun Mirza’yı ziyaret ederek çalışmalar hakkında bilgi aldılar. 

 

Yorumlar (0)