CHP'de Devrimci Demokratlar:'Kenan Otlu'nun mücadele çağrısı bizim de çağrımızdır!'

CHP’de Devrimci Demokratlar:"CHP İstanbul Gençlik Başkanı Kenan Otlu, yükselen gericilik karşısında laikliği ve her alanda mücadeleyi savunduğu için yandaş basın tarafından linç edilmeye çalışılıyor."

GÜNDEM 11.01.2017, 15:57 11.01.2017, 15:57
CHP'de Devrimci Demokratlar:'Kenan Otlu'nun mücadele çağrısı bizim de çağrımızdır!'

CHP’de Devrimci Demokratlar'ın açıklması:

 

"Linçi bir geleneğe dönüştüren zihniyet, laikliği, cumhuriyeti, parlamentoyu fiili olarak tasfiye eden yaklaşımların karşısında farklı ses çıkmasını istemiyorlar. Onlar laikliği savunan gençler görmek istemiyorlar. CHP İstanbul Gençlik Başkanı Kenan Otlu ve CHP gençliği onların istediğinin tam tersini yaptığı için saldırıyorlar.

Çünkü CHP’li gençler, Okmeydanı’nda laiklik bildirisi okuyan gençlerin bildirilerini İstanbul’un dört bir yanında okuyorlar.

 


Çünkü CHP’li gençler, Rejimi değiştirecek, ülkemizi geriye götürecek, laikliği ve demokrasiyi ortadan kaldıracak “Başkanlık Anayasası”na karşı her alanda mücadeleyi yükseltme çağrısı yapıyorlar.


Çünkü CHP’li gençler, “Bu iş ya mecliste yada sokakta bitecek. Sahibine hizmet için soytarılık yapanlar. Tarihe kara bir leke olarak düşecekler” diyorlar.

CHP İstanbul Gençlik Başkanı Kenan Otlu’nun Başkanlık Anayasası’na karşı parlamentoda ve parlamento dışında ortak mücadele çağrısı doğrudur ve laik-demokratik Türkiye Cumhuriyeti’nin yeniden hayata geçirilmesi için zorunlu bir çağrıdır.

 

Bu çağrı bizim de çağrımızdır!


Bu çağrı başta CHP’liler olmak üzere laik ve demokratik bir Türkiye isteyen herkesin ortak çağrısı olmalıdır!

Kenan Otlu yalnız değildir!" 

kenanotlu.jpg görüntüleniyor

 

Yorumlar (0)