reklam
Gazete Kritik Gündem Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelen C130 kargo uçağı Gürcistan'da düştü, arama kurtarma başladı

Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelen C130 kargo uçağı Gürcistan'da düştü, arama kurtarma başladı

Milli Savunma Bakanlığı, Azerbaycan'dan Türkiye'ye giden bir C130 kargo uçağının Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştüğünü açıkladı. Arama kurtarma çalışmalarının Azerbaycan ve Gürcistan ile işbirliği içinde başlatıldığı bildirildi.

Milli Savunma Bakanlığı'ndan (MSB) yapılan açıklamada, Azerbaycan'dan Türkiye'ye gelmek üzere havalanan bir C130 kargo uçağının Gürcistan-Azerbaycan sınırında düştüğü belirtilerek, "Arama kurtarma çalışmalarına Azerbaycan ve Gürcistan makamları ile koordineli olarak başlanmıştır" ifadesi kullanıldı.

MSB'den yapılan açıklamada, "Azerbaycan'dan ülkemize gelmek üzere havalanan bir C130 askeri kargo uçağımız Gürcistan-Azerbaycan sınırında düşmüştür. Arama kurtarma çalışmalarına Azerbaycan ve Gürcistan makamları ile koordineli olarak başlanmıştır" bilgisine yer verildi. 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *