Avrasya Tüneli'nin açılışı ertelendi

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli'nin açılışının ertelendiğini söyledi.

GÜNDEM 21.12.2016, 18:51 21.12.2016, 18:51
Avrasya Tüneli'nin açılışı ertelendi

Birgün’de yer alan habere göre, Tünel yarın sabah 07:00 itibariyle trafiğe açılacak. Ertelemeden habersiz olan bazı sürücüler Avrasya Tüneli’ne geldi ama kapalı olduğu için mağdur oldular.

 

Ulaştırma, Denizcilik ve Haberleşme Bakanı Ahmet Arslan, Avrasya Tüneli’nin bugün öğleden sonra hizmet vermeye başlayacağını açıklamıştı.

 

Arslan “Özellikle tören nedeniyle yeni ekipmanlar kurduk ve asfalta çaktık. Dolayısıyla onlar sökülecek. Onların bakımı yapıldıktan sonra yarın öğleden sonra hizmet vermeye başlayacak. Sabah 7.00 akşam 21.00 saatleri arasında hizmet verecek. Bir ay boyunca bütün yolların entegrasyonu ve nihai ayarlamaları yapılacak. 30 Ocak itibariyle tünel 24 saat hizmet verir hale gelecek”demişti. Ancak açılış ertelendi ve tünelin yarın sabah saat 07.00 itibari ile hizmet vermeye başlayacağı duyuruldu.

 

TÜNELDEN GEÇMEK İÇİN ADANA'DAN GELDİ

 

Ertelemeden haberi olmayan onlarca kişi Anadolu Yakası’ndan Avrupa Yakasına geçiş için Avrasya Tüneli’nin girişine geldi. Tünelin kapalı olduğunu habercilerden öğrenenler, şaşkınlıklarını gizleyemedi. Adana’dan geldiğini ve Avrasya Tünelini görmek için taksi tuttuğunu söyleyen kişi ise herkesi şaşırttı.

Yorumlar (0)