AHMET AKIN KIRŞEHİR'DE..

CHP Balıkesir Milletvekili ve Genel Başkan Başdanışmanı Ahmet Akın iki günlük çalışma programı kapsamında CHP Genel Sekreteri Kamil Okyay Sındır Başkanlığında bir heyetle birlikte Kırşehir’e gitti. Kırşehir’de ilk gün sendikalar ve sivil toplum örgütlerini ziyaret eden CHP heyeti sorunları dinleyerek, yaptıkları anlattı.

GÜNDEM 02.12.2016, 13:19 02.12.2016, 13:19
AHMET AKIN KIRŞEHİR'DE..

Kırşehir çalışma programı ile ilgili konuşan Ahmet Akın “Kırşehir’de CHP olarak milletvekilimiz yok. Partimiz bir karar aldı. Milletvekilimiz olmayan illere başka illerin milletvekilleri görevlendirildi. Bu kapsamda Kırşehir’e geldik. Burada halkımızla görüşüyoruz. Onları dinliyoruz. Sorunlarını alıyoruz. Hepsinin yakından takipçisi olacağız. Biz de kendilerine CHP olarak yaptığımız çalışmaları anlatıyoruz. İlk gün mağdur ailelerini, Şehit aileleri derneğini, Eğitim sendikalarını ziyaret ettik. Kırşehir esnafı ile görüştük. Yerel basın ile bir araya geldik. Bu ziyaretimizde  partimize yoğun bir ilgi olduğunu gördük. Halkımızın bizden ciddi beklentileri var.”dedi.

 

TEK ADAM REJİMİ ÜLKEMİZİN YARARINA DEĞİL

 

İktidarın oluşturmaya çalıştığı tek adam rejimine CHP olarak neden karşı olduklarını da anlattıklarını kaydeden Akın “Gittiğimiz her yerde bunu anlatıyoruz. Anlatmaya da devam edeceğiz. Ülkemizin baş etmek zorunda olduğu onca sorun ortada dururken rejim değişikliği çabasının bu ülkenin ve halkımızın yararına olmayacağını söylüyoruz. Getirilmeye çalışılan tek adam rejiminin tehlikelerini anlatıyoruz” dedi.

 

AHMET AKIN NEŞET ERTAŞ’IN MEZARINI ZİYARET ETTİ..

 

CHP heyeti ikinci gün de Kırşehir’de yoğun bir program uygulayacak.  Kırşehir’li büyük ozan Neşet Ertaş’ın mezarını da ziyaret eden heyet Ticaret ve Sanayi Odasını, Esnaf Odaları Birliğini, Ziraat Odasını, Ticaret Borsasını, Organize Sanayiini ziyaret ettikten sonra Muhtarlarla bir toplantı gerçekleştirecek. Son olarak Kırşehir’de bir basın toplantısı yapılarak iki günlük çalışma programı değerlendirilecek. 

 

Yorumlar (0)