Abdulkadir Selvi'den Bahçeli'ye yanıt: Şerefime söz söyletmem

MHP Genel Başkanı Devlet Bahçeli'nin kendisine yönelik olarak kullandığı "Bu kalem ve kılıç artığı şahsın MHP'ye tutumu bellidir. Peki AKP'ye dost mu, yoksa hasım mıdır?" ifadelerine Hürriyet yazarı Abdulkadir Selvi'den yanıt geldi.

GÜNDEM 01.03.2017, 09:03 01.03.2017, 09:03
Abdulkadir Selvi'den Bahçeli'ye yanıt: Şerefime söz söyletmem

Selvi bugün yayımlanan "Şerefime söz söyletmem" başlıklı yazısında; "Şerefin ne olduğunu Sayın Bahçeli’den öğrenecek değilim. Ben şerefli bir adamım. Bedeli ne olursa olsun şerefim üzerine kimseye söz söyletmem" dedi. Selvi, "MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile şahsımı hedef gösteren açıklaması ve yaptığı hakaretler için yüce Türk adaleti önünde hesaplaşacağım" ifadelerini kullandı.

Selvi yazısında şunları kaleme aldı: "Sayın Bahçeli, 2 Haziran 2015 tarihinde Elazığ’da, 3 Haziran 2015 tarihinde Kahramanmaraş’ta, 15 Haziran tarihinde Ankara’da Cumhurbaşkanı Sayın Erdoğan’a yönelik olarak, utanç duyduğum için burada tekrarlamadığım ifadelerinize ise tepki göstermiş, ‘Küfürname’ olarak nitelendirmiştim. Bugün de Sayın Bahçeli’nin kendime yakıştıramadığım ifadeleri için, “Kem söz sahibine aittir” diyorum.
Şerefin ne olduğunu Sayın Bahçeli’den öğrenecek değilim. Ben şerefli bir adamım. Bedeli ne olursa olsun şerefim üzerine kimseye söz söyletmem. MHP Genel Başkanı Sayın Devlet Bahçeli ile şahsımı hedef gösteren açıklaması ve yaptığı hakaretler için yüce Türk adaleti önünde hesaplaşacağım."

Yazının tamamı

 

Yorumlar (0)