Gazete Kritik Ekonomi Bakan Şimşek, Lüksemburg'da resmi temaslarda bulunacak

Bakan Şimşek, Lüksemburg'da resmi temaslarda bulunacak

Hazine ve Maliye Bakanı Şimşek, bugün Lüksemburg'da resmi temaslarda bulunacak. Lüksemburg Başbakanı Luc Frieden ve Maliye Bakanı Gilles Roth ile ikili görüşmeler yapacak Şimşek, Lüksemburg Borsası ve Finans Merkezi yöneticileriyle de ayrı ayrı toplantılara katılacak.

Hazine ve Maliye Bakanı Mehmet Şimşek, resmi temaslarda bulunmak üzere bugün Lüksemburg'a gitti. Bakanlıktan alınan bilgiye göre, Bakan Şimşek, Lüksemburg Maliye Bakanı Gilles Roth'un daveti üzerine gittiği ülkede, resmi temaslar gerçekleştirecek.

Şimşek, Lüksemburg Başbakanı Luc Frieden ve Roth ile ikili görüşmeler yapacak.

Lüksemburg Borsası (LuxSE) ve Finans Merkezi (House of Finance) üst düzey yöneticileriyle ayrı ayrı toplantılar gerçekleştirecek Şimşek'e, görüşmelerde, Lüksemburg'un finansal altyapısı ve sermaye piyasalarına yönelik kapsamlı bilgi sunulması bekleniyor.

Şimşek, günübirlik temaslardan sonra bu gece Türkiye’ye dönecek.

 

Yorumlar
* Bu içerik ile ilgili yorum yok, ilk yorumu siz yazın, tartışalım *