Müthiş değişimi paylaştı: 2 yılda 140 kilo verdi, son haline kimse inanamadı

ABD'de yaşayan Lexi Reed, aşırı kilolarıyla mücadelesinde mutlu sona ulaştı... 2 yıl içinde 140 kilogram veren ve 78 kilograma düşen Reed, sarkan cildi için neşter altına yatıttı. Doktorlar 91 santimetre genişliğinde ve 45 santimetre uzunluğunda derinin vücuttan alındığını duyurdu.

DÜNYA 07.11.2018, 15:00 07.11.2018, 15:00
Müthiş değişimi paylaştı: 2 yılda 140 kilo verdi, son haline kimse inanamadı

Aşırı kilolarından muzdarip Lexi Reed’in azmi sosyal medyada paylaşım rekoru kırıyor… 28 yaşındaki genç kadın iki yıl önce 220 kilogram ağırlığında olduğunu ve bu durumdan rahatsızlık duyduğunu vurguladı ve hem beslenme düzenini değiştirdi hem de spor yapmaya başladı.

Genç kadın ameliyat olmadan önce çekilen fotoğrafını paylaştı.

Genç kadın ameliyat olmadan önce çekilen fotoğrafını paylaştı.

Yaşadıklarını Instagram hesabından anbean duyuran Reed, 220 kilogramdan adeta eridi ve 24 ay içerisinde 140 kilogram verdi. 78 kiloya düşen Reed, yaşadığı dönüşümü paylaşırken, aşırı kilolarının gitmesiyle birlikte vücudunun sarktığını söyledi. Vücudunda sarkan deriyi aldırmak için ameliyat olan Reed’in vücudundan istemediği yağlar da bu yolla alındı.

Instagram hesabından yaşadığı dönüşümü paylaşan genç kadın,

Instagram hesabından yaşadığı dönüşümü paylaşan genç kadın, “Artık daha iyi hissediyorum” dedi.

Doktorlar, 91 santimetre genişliğinde ve 45 santimetre uzunluğunda olan 3 kilogram ağırlığındaki deriyi genç kadının vücudundan aldıklarını açıkladı. Doktorlar, bu derinin kalça, göbek ve kasık bölgesinden alındığını duyurdu.

Reed, ameliyat sonrasında henüz taburcu edilmediğini söylerken sosyal medya üzerinden, “Çok acı içindeyim. Daha önce hiç ameliyat olmamıştım ve çok korktum. Umarım en kısa zamanda iyileşebilirim” dedi.

Yorumlar (0)