İstanbul Büyükşehir Belediyesi'ne (İBB) soruşturmalarında tutuklanan İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten ile eşi Pınar Çalışkan Gülten'in kızı Maya dünyaya geldi. Yüksek riskli gebelik sürecine rağmen doğuma katılma talebi reddedilen Gülten, sosyal medya hesabından "Sağlık olsun kızım, tanışmak için biraz daha bekleyeceğiz" mesajı paylaştı.
Üsküdar Salacak sahilindeki kaçak yapılaşmaya karşı verdiği mücadeleyle tanınan ve 19 Mart operasyonları kapsamında tutuklanan İBB İmar ve Şehircilik Daire Başkanı Ramazan Gülten ile eşi Pınar Çalışkan Gülten'in çocukları Maya dünyaya geldi.
Cezaevinde tutuklu bulunan Gülten'in, sosyal medya hesabından kızının doğumu şu sözlerle duyuruldu:
"Hoşgeldin Güzel Kızım! O minik kalbinin sesini duyduğumdan beri yüreğin kulaklarımda. O bütün dünyamızı sarsan tekmeni hissettiğimden beri kıpırtın ellerimde. O şafak vaktinden beri aklım sende, annende ve abinde. Şimdi sağlıkla geldin, hoşgeldin. Bugün annenin yanında olmak ve seni kucağıma almak için çok uğraştım ama senin dünyaya gözlerini açtığın o kıymetli anı birlikte yaşamamız, koklaşmamız bazıları için önemli değilmiş. Sağlık olsun kızım, tanışmak için biraz daha bekleyeceğiz… … 'Bütün insanları dostun bil, kardeşin bil kızım, sevincin ürünüdür insan, nefretin değil kızım. Zulmün önünde dimdik tut onurunu, sevginin önünde eğil kızım.' A.B."