Yenişehir Belediyesinden, Yaylakonak Belediyesine destek

Yenişehir Belediyesi, kardeş belediyesi Adıyaman Yaylakonak Belediyesine, temizlik hizmetlerinde kullanılmak üzere altı aylık süreyle çöp toplama aracı verdi.

YEREL 21.08.2020, 16:42
Yenişehir Belediyesinden, Yaylakonak Belediyesine destek

Başkan Özyiğit, "Yenişehir halkının, Yaylakonak halkına verdiği destek güzel bir dayanışma örneğidir. Yaylakonak halkına hayırlı olsun.” dedi. Yenişehir Belediye Başkanı Abdullah Özyiğit ve Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın arasında protokol imzalandı.

Başkan Özyiğit “Yenişehir’de hizmeti aksatmayacağız”

Kardeş belediyelerine hizmet desteği sağladıklarını ifade eden Başkan Abdullah Özyiğit, “Yenişehir halkının, Yaylakonak halkına verdiği destek güzel bir dayanışma örneğidir. Kardeş belediyemize bir hizmet desteği sağladık, çok büyük imkanlarımız yok. Ama bu süreçte dayanışmaya çok ihtiyacımız var. Bizim çok sayıda aracımız var ama ona rağmen bazen yetmeyebiliyor. Çünkü temizliği ne kadar yaparsanız yapın, o konuda şikayet gelebiliyor. Halkın da sizinle beraber temizlik sürecine dahil olması gerekiyor. Çünkü kirletmemek en büyük temizlik diyoruz. Çöp toplama aracımızı verirken, Yenişehir’de hizmeti aksatmayacağız. Ama bu ülke hepimizin, birlikte yaşıyoruz. Komşumuz mutsuzsa bizim mutlu olmamızın da çok büyük bir anlamı yok. Bu yüzden hep birlikte mutlu, sağlıklı ve huzurlu bir ülkede yaşamak için mücadele edeceğiz. Emeği geçen Cumhuriyet Halk Partisi Ordu Milletvekilimiz Sayın Seyit Torun’a, Malatya Milletvekilimiz Veli Ağbaba’ya ve Adıyaman Milletvekilimiz Abdurrahman Tutdere’ye teşekkür ediyoruz.” şeklinde konuştu.

Başkan Aydın, “Yenişehir halkına teşekkür ediyorum”

Yenişehir Belediyesine desteğinden dolayı teşekkür eden Yaylakonak Belediye Başkanı Abuzer Aydın, “Tüm Türkiye halkları gibi Yaylakonak halkı da hizmetin en iyisini hak ediyor. Yenişehir Belediyesine ve Yenişehir halkına verdikleri desteklerden dolayı hemşehrilerim adına teşekkür ediyorum.” dedi.

Yorumlar (0)