YAŞAM VADİSİ’NDE CAZ KEYFİNİ YAŞADILAR

İstanbul Kültür Sanat Vakfı (İKSV) tarafından düzenlenen 30. İstanbul Caz Festivali kapsamında Beylikdüzü Yaşam Vadisi’nde düzenlenen ‘Parklarda Caz’ etkinliğinde sahne alan gruplar, müzikseverlere keyifli bir gece yaşattı.

YEREL 10.07.2023, 14:50
YAŞAM VADİSİ’NDE CAZ KEYFİNİ YAŞADILAR

İKSV tarafından düzenlenen 30. İstanbul Caz Festivali’nin sevilen etkinliklerinden olan Parklarda Caz, Beylikdüzü Belediyesi’nin de katkılarıyla müzikseverleri Yaşam Vadisi’nde buluşturdu. Modern cazı etnik detaylarla süsleyen Eggman Quartet, hiphop, funk, R&B ve neo-soul türlerinde eserler seslendiren Esra Gürçay ve Peter Shalamov ile Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Orkestrası ve Takeshi’s Cashew grupları sahne aldı.

İKSV’nin Parklarda Caz etkinliği kapsamında Yaşam Vadisi’nde düzenlenen konserlere vatandaşlar büyük ilgi gösterdi.

Yaşam Vadisi’ndeki ilk sahne alan grup modern cazı etnik detaylarla süsleyen Eggman Quartet oldu

Quartet’in ardından Esra Gürçay ve Peter Shalamov, hiphop, funk, R&B ve neo-soul, türlerini de kapsayan geniş bir repertuvarla dinleyicilerinin beğenisini kazandı.

Festival kapsamında sahne alan Boğaziçi Üniversitesi Müzik Kulübü Orkestrası çeşitli türlerde çalarak müzikseverlere unutulmaz bir gün yaşattı.

Boğaziçi Üniversitesi öğrencilerinden oluşan Müzik Kulübü Orkestrası konser sonrası büyük alkış aldı.

Gecenin son konserini ise Takeshi’s Cashew grubu verdi

İlk albümlerini 2020 yılında çıkaran grup, funk türündeki eserleriyle büyük beğeni topladı.

Beylikdüzü Belediyesi Başkan Yardımcısı Nuri Aslan, festivale katılan Takeshi’s Cashew grubuna teşekkür ederek plaket verdi.

Beylikdüzü Belediyesi, festivali ilgiyle takip eden Beylikdüzü sakinlerini sanatın her dalıyla buluşturacak etkinliklere devam edecek.

Yorumlar (0)