ÜLKÜ MAHALLESİ'NİN İMAR SORUNU BAŞKAN TÜRKYILMAZ İLE ÇÖZÜLÜYOR

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ülkü ve Dede mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Ülkü Mahallesi’nde yıllardır çözülemeyen imar sorunuyla ilgili belediyenin teknik ekiplerince hazırlanan yeni imar planını mahalle sakinlerinin onayına sunan Başkan Türkyılmaz, “Hepinizi memnun edecek önemli bir çalışmayı hep birlikte hayata geçireceğiz. Yeniden Mudanya kazanacak” dedi.

YEREL 24.01.2019, 15:18 24.01.2019, 15:18
ÜLKÜ MAHALLESİ'NİN İMAR SORUNU BAŞKAN TÜRKYILMAZ İLE ÇÖZÜLÜYOR

Göreve geldiği günden bu yana ilçe genelinde gerçekleştirdiği tüm projeleri öncelikle Mudanyalıların onayına sunan Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz,  “Proje demokrasisi” geleneğini sürdürüyor. Taş Mektep Restorasyon Projesi, Yıldıztepe Sosyal Yaşam Merkezi, Hal Kahveleri, mahallelerde yapılan plan değişiklikleri “Proje Demokrasisi” geleneğiyle hayata geçirilirken, Ülkü Mahallesi’nde yapılacak imar planı da yine mahalle sakinlerinin onayına sunuldu. Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Ülkü ve Dede mahallelerinde vatandaşlarla bir araya geldi. Mudanya Belediyesi teknik Başkan Yardımcısı Hakan Karademir ile birlikte öncelikle Ülkü Mahallesi’ni ziyaret eden Başkan Türkyılmaz, yapılacak olan yeni imar planıyla ilgili mahalle sakinlerinin fikir ve önerilerini aldı. Yeni imar planıyla birlikte belediye hizmet alanlarının da oluşacağını dile getiren Başkan Türkyılmaz, adalet ve eşitliği sağlama adına çok titiz bir çalışma yürütüldüğünü belirterek, “Hep birlikte verdiğimiz karar, en doğru karar. Yaptığımız çalışmayla imarla ilgili büyük bir sorun çözülmüş olacak. Hepinizi memnun edecek önemli bir çalışmayı hep birlikte hayata geçireceğiz. Yeniden Mudanya, yeniden Ülkü ve Dede Mahallesi kazanacak” diye konuştu.

Başkan Türkyılmaz, Ülkü Mahallesi’ndeki toplantının ardından Dede Mahallesi’nde de vatandaşlarla bir araya geldi, istek ve önerileri dinledi.

 

MUDANYA BELEDİYESİ BASIN BÜROSU

Yorumlar (0)