PARTİSİNİ BEĞENMEYEN KOCAOĞLU, KENDİSİNE YAKIN BAŞKANI ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Urla'daki otelin açılışını yapan Aziz Kocaoğlu, Prof. Dr. Faruk Şen, Şinasi Dikmen, Şener Sargut gibi birçok kişinin olduğu bir sohbet ortamında, "Çeşme'de mevcut Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç kalacak, yeri 0 kesindir, ilçe belediye başkanlığı için de en dürüst en namuslu en çalışkan olan Muhittin Dalgıç’ın adaylığı kesindir" şekillinde konuştuğu ifade edildi.

YEREL 14.10.2018, 20:51 14.10.2018, 20:51
PARTİSİNİ BEĞENMEYEN KOCAOĞLU, KENDİSİNE YAKIN BAŞKANI ÖVE ÖVE BİTİREMEDİ

Almanya’dan Şinasi Dikmen Urla’da Narımor İsimli butik otel  yaptırdı. 

Otelin açılışını Aziz Kocaoğlu yaptı. Almanya’dan Prof. Dr. Faruk Şen, Şinasi Dikmen, Şener Sargut gibi birçok kişinin olduğu bir sohbet ortamında, Aziz Kocaoğlu "Çeşme'de mevcut Belediye Başkanı Muhittin Dalgıç kalacak, yeri %100 kesindir, ilçe belediye başkanlığı için de en dürüst en namuslu en çalışkan olan Muhittin Dalgıç’ın adaylığı kesindir" şekillinde konuştuğu ifade edildi. 

Almanya’nın ilk Türk kabaretisti, ünlü mizah ve hiciv ustası Şinasi Dikmen, Urla’ya tarih kokan doğal ve ekolojik bir butik otel kazandırdı. Dikmen’i bu mutlu gününde Başkan Aziz Kocaoğlu, Kaymakam Önder Can, CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, CHP İzmir 24. Dönem Milletvekili Alaattin Yüksel ve Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Adıgüzel Demirel yalnız bırakmadı..

30 yıl Almanya’da tiyatro yaptıktan sonra, yurt dışında kazandıkları birikimlerini eşi Ayşe Dikmen ile birlikte Urla’da turizme yatıran Almanya’nın ilk Türk kabaretisti, mizah ve hiciv ustası Şinasi Dikmen, eski bir Urla taş evini restore ettirerek doğal ve ekolojik bir butik otele dönüştürdü. Dikmen Çifti’nin Narımor Urla Butik Oteli Cumartesi günü İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu ve Urla Kaymakamı Önder Can’ın da katıldığı açılış kokteyli ve kurdele kesim töreniyle hizmete girdi. ‘Burası sizin daha önce hiç uğramadığınız kendi eviniz’ sloganıyla kapılarını açan Narımor Urla Butik Otel’in açılış kurdelesi İzmir Büyükşehir Belediye Başkanı Aziz Kocaoğlu tarafından, aralarında Kaymakam Can’ın da olduğu protokol ve davetlilerin katılımıyla kesildi. Kurdele kesiminin ardından Şinasi Dikmen misafirlerine oteli gezdirdi. Otelin konseptini, doğal ve coğrafi işaretlere uygun olarak yerinden temin ettikleri menü içerikleri ve Narımor’un mimari özelliklerini anlattı.

Sanat, siyaset ve iş dünyasını buluşturan açılış kokteyline katılan davetliler arasında CHP İzmir Milletvekili Zeynep Altıok Akatlı, Alaattin Yüksel, Urla Devlet Hastanesi Başhekimi Adıgüzel Demirel, Türk Alman Eğitim ve Bilimsel Araştırmalar VakfıBaşkanı Prof. Dr. Faruk Şen, Eczacı İbrahim Yüncü, CHP’nin Urla Belediye Başkan aday adayı Mali Müşavir Burak Oğuz,Ressam Habip Aydoğdu, Folkart Galeri’nin Genel Koordinatörü Fahri Özdemir, İyibirşey A.Ş. adına Osman- Ece Alkoç çifti başta olmak üzere İzmir ve Urla’nın önde gelen yöneticileri, işletmecileri, otel sahipleri ve işadamları ile Ayşe-Şinasi Dikmen çiftinin yakın çevresi ve dostları vardı.

 

CNN'DE KENDİNİ ÖVÜP PARTİSİNİ GÖMMÜŞTÜ
Geçen hafta CNN Türk'te  katıldığı programda İzmir için yaptıklarını açıklarken kendisine öven Kocaoğlu, Cumhuriyet Halk Partisi’nin politika yapacak bir mutfağının olmadığını belirtti.  Kocaoğlu, “Cumhuriyet Halk Partisi benim partim, bugüne kadar Türkiye’yi nasıl yöneteceğini, Türkiye’nin belli başlı ana problemlerinin neler olduğunu ve bunların nasıl tedavi edilip, çözüm üretilip ülkenin refaha çıkartılacağı o sorunlardan kurtulacağı bir yol haritası belirlememiştir." dedi.

KOCAOĞLU'NUN PEŞİNDEN GİDENLER İYİ PARTİSİ KÖTÜ

Kocaoğlu'nun övgülerle bahsettiği Çeşme Beldiye Başkanı Muhittin Dalgıç, CHP'deki olağanüstü imza sürecinde Kocaoğlu ile birlikte hareket ederek imza toplayan başkanlar arasında yer almıştı. Muhittin Dalgıç ile birlikte Konak Belediye Başkanı Sema Pektaş, Bornova Belediye Başkanı Olgun Atilla, Urla Belediye Başkanı Sibel Uyar, Kocaoğlu ile birlikte İnce'nin genel başkanlığı için imza hareketinin İzmir'deki temsilciler arasındaydı.

 

 

 

Yorumlar (0)