Ozan Yeşiltepe: Mücadele için adayım

Belediye İş sendikası İzmir 2 nolu şube olağan genel kurula gidiyor 12 Kasım'da yapılacak seçimde Ozan Yeşiltepe'de bugün adaylığını açıkladı.

YEREL 03.11.2017, 12:34 03.11.2017, 12:34
Ozan Yeşiltepe: Mücadele için adayım

Geçmiş dönemde CHP gençlik kolları il başkan yardımcılığı'da yapan Yeşiltepe yaptığı açıklamada Belediye iş 2 nolu izmir şubesine aday olduğunu söyledi.

Yeşiltepe yaptığı açıklamada,şirket personeli arkadaşların sorumluluğunu ve haklı mücadelelerini omuzlarımda hissederek bu dönem Belediye İş 2 nolu şubeye ben aday oluyorum, Kadrolu arkadaşların, şirket personeli aday olursa şöyle olur böyle olur söyleminin iş barışına vurulmuş en büyük darbe olduğunu düşünüyorum.Aday olan arkadaşların ağzından henüz toplu sözleşmedeki kazanımlarımızın neler olacağını duymadık.O yüzden ben bu mücadelenin içinde olacağım dedi.

 

OZAN YEŞİLTEPE KİMDİR?

 


01 Ekim 1985 İzmir doğumlu olan Ozan Yeşiltepe Orta ve Lise öğrenimini Aliağa Çok Proğramlı Lisesinde okudu. Anadolu Üniversitesi Kamu Yönetimi 4. sınıf terk olan egitimine, 2012 yılında tekrardan Anadolu üniversitesi (Uzaktan Eğitim) Felsefe Bölümü 3. sınıf öğrencisi olarak devam etmekte.

10 yıldır çeşitli yerel ve bölgesel gazetelerde muhabir ve yazar olarak çalışan Ozan Yeşiltepe, bir çok ulusal ve internet dergilerinde köşe yazarlığı yaptı.

Yazdığı köşe yazılarının yanı sıra şiir ve söz yazarı da olan Ozan Yeşiltepe'nin, 'Karl Marks Türk Olsaydı' ve 'Mustafa Kemal Fransız Olsaydı' isimli iki tane de kitap çalışması bulunuyor.

Algı yönetimi üzerine de çalışmaları Ozan Yeşiltepe'nin oldukça ilgi çeken 'tasarlanmış tesadüfler' isimli bir tez çalışması da bulunuyor.

Yorumlar (0)