Ortahan'lı Kadınlar Öküzcüoğlu'nu Yalnız Bırakmadı

Seçim çalışmaları kapsamında Ortahan ve Hacıaliler Mahallelerini ziyaret eden CHP Alaşehir Belediye Başkan adayı Ahmet Öküzcüoğlu'nu Ortahanlı kadınlar yalnız bırakmadı.

YEREL 25.01.2019, 12:36 25.01.2019, 12:36
Ortahan'lı Kadınlar Öküzcüoğlu'nu Yalnız Bırakmadı

Öküzcüoğlu'nun konuşma yaptığı esnada ev toplantısında olan kadınlar,konuşma seslerinin kendilerine duyulması üzerine evden çıkıp,Öküzcüoğlu'nun konuşma yaptığı alana geldi.

 

Kadınların miting alanına geldigini gören Öküzcüoğlu ; " Ablalarım hep birlikte kadına şiddete hayır diyeceğiz.Büyüklerim  annemsiniz,küçüklerim evladımsınız,yaşıtlarım kardeşimsiniz,tek bir fiske yerseniz baba evine geleceksiniz belediye'ye.Kadınlara el kaldırtmam.Bir şiddet gördünüz mü kardeşinize koşacaksınız ekibimle birlikte sizlere sahip çıkacağım.Sizin için hazırlayacağımız kadın konuk evleri olacak.

 

Belediye Başkanı olduğumda maaşımı alacağım.Sosyal hizmetler müdürlüğüne vereceğim.Okumak isteyen kız çoçuklarımız gelsin,O parayı hepsine okumaları için  250 lira bursluluk parası olarak dagıtacağım.O çoçuklar ebe olsun,Doktor olsun,hemşire olsun okuyup gelsinler ilçeye ülkeye hizmet etsinler"dedi.

 

"Başınızı Öne Eğdirmeyeceğim"

 

Köy meydanı'nda bir masa üzerinde konuşmasına devam eden,Ökücüoğlu;

"Başınızı öne eğdirmeyecegim.Yapboz yaptırmayacağım.Sevgi yolunu iki şeritten tek şeride düşürüp sonra ona tekrar para harcayıp tekrar iki şeride çıkarmayacağım.İki kere meydana havuz yapıp yıktırmayacağım.Sevgi yoluna üç kere ışık döşendi bu yapbozlara son vereceğim.Emanetinize sahip çıkacağım.Oranın her kuruşu kutsaldır.Peygamber efendimizin bir hadisi var. "Her kim ki devletin bir hırkasını çalarsa savaşta dahi şehit olsa "o"mertebeye erişemez" biz o makamın her bir kuruşunu devletin bir hırkası olarak göreceğiz.Ben o hırkayı giymem arkadaşlar"dedi.

 

CHP'nin Belediye Meclis Üyesi adayı olan çevre'de kırıkçı,çıkıkçı İbrahim veya traktörcü hacı İbrahim adıyla tanınan İbrahim Uslu'da meydanda toplanan halka bir konuşma yaptı.

 

Alkışlar eşliğinde konuşmasına başlayan Uslu,"Ben bu köyde doğdum.Bu köyde büyüdüm.İnşallah bizde size iyi hizmetlerde bulunmak için arkadaşlarla beraber aday olduk.Alaşehir'de arkadaşlarıma söz geçiremediğinizde gelin beni bulun.Hizmet yaptıramassanız beni köyden kovun,ben bu köylüyüm bu köye borcumu ödemek istiyorum,Oylarınıza talibiz beni mahçup etmeyin"dedi.

 

Meydan'da toplanan kalabalığa veda etmek için bir kez daha mikrofon'un başına geçen Ökuzcüoglu;"Ben belediye başkanı olduğumda ayırmayacağım.Ben yerel siyasetin halkın maduriyetini çözme sanatı olarak görüyorum.Makam'a geldigimizde,hangi partidensin ? Nereye kaydın var ? Kimin referansı ile geldin ? diye sormayacağım.Size ne içersiniz ? Sizin için ne yapabilirim ? diye soracağım.Bu kardeşiniz oraya geldiğinde o makam siyaset makamı olmaktan çıkacak hizmet makamı olacak.

 

Ben geldiğimde Alaşehir özgürleşecek,ben geldiğimde herkes siyasi fikrini ortaya koyacak.Benim Ak Parti'li arkadaşıma'da saygım var.MHP'li,İyi Parti'li,Saadet Partili,Demokrat Partili her görüşten arkadaşıma saygım var.Hepsini sırtımda taşıyacağım.Çünkü ben bu gök kubbe'nin altında yaşayan herkesi ailemin bir parçası olarak görüyorum.Seçildigimde ayrımsız bir Alaşehir olacak.Allaha emanet olun."Martın sonu bahar"diye konuştu.

Haber : Veli KAYA

Yorumlar (0)