MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKYILMAZ:SÖZ VERDİK GERÇEKLEŞTİRDİK

Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, belediye ekiplerince kırsal alanda gerçekleşen çalışmaları yerinde inceleyerek, bilgiler aldı.

YEREL 04.07.2016, 03:10 04.07.2016, 03:10
MUDANYA BELEDİYE BAŞKANI TÜRKYILMAZ:SÖZ VERDİK GERÇEKLEŞTİRDİK

 

 


Mudanya Belediye Başkanı Hayri Türkyılmaz, Akköy, Aydınpınar ve Has Mahallelerinde gerçekleşen ve gerçekleşmesi planlanan çalışmaları inceledi. Belediye Başkan Yardımcısı Metin Şen’in de eşlik ettiği incelemelerde Aydınpınar Mahallesi’nde Atatürk Büstü yapılması ile ilgili talebi yerinde değerlendiren Türkyılmaz, mahalle muhtarı Ekrem Gür’den de konuyla ilgili bilgiler aldı. Mülkiyeti Mudanya Belediyesi’ne ait olan 5,5 dönümlük alanda bulunan mahalle sahasında da incelemeler gerçekleştiren Türkyılmaz, bayram sonrasında mahallede halı saha ve çevre düzenleme çalışmalarının başlayacağının müjdesini verdi.  Has Mahallesi İlkokulu yanında bulunan halı sahayı ve çevresini de inceleyen Türkyılmaz, sahaya ait olan ve atıl vaziyette bulunan prefabrik yapının kaldırılacağını, alanda çevre düzenlemesi ile temizlik çalışmalarının yapılacağını belirtti. 


AKKÖY’LÜ ÇOCUKLARIN PARK SEVİNCİ


Akköy Mahallesi’nde ise söz verdikleri ve yapımı tamamlanan çocuk park alanını inceleyen Türkyılmaz, çocukların ilgisiyle karşılaştı. Çocukların teşekkürleri arasında parkı inceleyen Türkyılmaz, alanda bulunan atıl binaların yıkımı içinde gerekli girişimleri başlatacaklarını söyleyerek çocukların park sevincine ortak oldu.  Akköy Mahalle meydanında bulunan tuvaletler konusunda da vatandaşlardan gelen talepler doğrultusunda hareket edeceklerinin sözünü veren Türkyılmaz, “Kırsal alanda ne söz verdiysek zamanla hepsini gerçekleştireceğiz. Yollardan, çocuk parklarına, halı sahalardan, sulama depolarına kadar birçok hizmetimizi mahallelerimizde planlı bir şekilde gerçekleştireceğiz” ifadelerini kullandı.                                                            

Yorumlar (0)