KUYUCUOĞLU CADDE ESNAFINI ZİYARET ETTİ ,KİTAP FUARINI GEZDİ

CHP Mersin Büyükşehir Belediye Başkan A.Adayı Serdal Kuyucuoğlu, Mersin şehir merkezindeki en işlek caddelerden biri olan Kuvva-i Milliye (Hastane) Caddesi'nde yurttaş ve esnafı ziyaret etti.

YEREL 28.11.2018, 13:12 28.11.2018, 13:12
KUYUCUOĞLU CADDE ESNAFINI ZİYARET ETTİ ,KİTAP FUARINI GEZDİ

Cadde üzerindeki duraklardaki yurttaşlarla sohbet edip, dükkânlara girerek esnafa hayırlı işler dileyen Kuyucuoğlu, dükkân sahipleriyle ve müşterilerle sohbet etti. Esnafın ve vatandaşların ekonomiyle ve şehirle ilgili sorunlarını, taleplerini dinleyen Serdal Kuyucuoğlu, Mersin Büyükşehir Belediye Başkanı seçilmesi durumunda yapacakları projeler hakkında da vatandaşlara bilgi verdi.

Esnaf gezisiyle ilgili değerlendirmede bulunan Serdal Kuyucuoğlu, esnafın satış yapamamaktan, vatandaş alım gücü sıkıntısından muzdarip olduğuna dikkat çekti.

CHP'li belediyelerin, kentlerde uyguladıkları proje ve desteklemelerle ekonomik krizin etkilerini azaltma hedefinde olduğunu ifade eden Kuyucuoğlu, "Mersin Büyükşehir Belediye Başkanlığı sorumluluğu bize verildiği zaman bu bilinçle çalışacağız. Belediyeler, bir şehrin kalkınmasında lokomotif rolü oynayabilir. Ön açıcı olabilir. Göreve seçildiğimiz zaman ulaşım sorununu çözeceğiz. Geleceği planlayacağız. Turizmi, Tarımı destekleyeceğiz. Emekten yana olacağız. Kadın ve gençlere yeni dünyalar kuracağız. Engelli ve yaşlılara sahip çıkacağız. Çevreci olacağız. Mersin'i adaletle yöneteceğiz. Yeni bir anlayışla çalışacağız" dedi.

Serdal Kuyucuoğlu, 4. sü düzenlenen kitap fuarına katılıp, stantları ziyaret ederek yazar ve vatandaşlarla görüştü.  Kuyucuoğlu; “Kitap Fuarına Mersinlilerin ilgi göstermesi sevindirici. Yaşadığımız kent Mersin sanat ve kültür şehri olmayı hak ediyor. Bunu gerçekleştirmek bizim en önemli projelerimizden biridir.” dedi.

  

Yorumlar (0)