CHP İzmir Karabağlar İlçe Başkanlığı'ndan Gündoğdu Cumhuriyet ve Demokrasi Mitingi'ne hazırız mesajı geldi.
İşte CHP Karabağlar İlçe'nin basın açıklaması:
4 Temmuz İstanbul Taksim’de, Cumhuriyet ve Demokrasi için gerçekleştirilen görkemli büyük buluşmadan sonra Örgütlerden Sorumlu Genel Başkan Yardımcımız Tekin Bingöl, Parti Meclis Üyelerimiz, İzmir İl Başkanı ve İlçe Başkanlarının katılımıyla alınan ortak karar sonucu 4 Ağustos 2016 Perşembe günü saat 19.30’da Cumhuriyet ve Demokrasi için Gündoğdu Buluşması kararı alınmıştır.
Karabağlar İlçe Başkanlığı olarak bizler de çalışmalarımıza İlçe Yönetim Kurulu, Kadın Kolları Yönetim Kurulu, Gençlik Kolları Yönetim Kurulu olarak ilk toplantımızı yaparak gerekli görev paylaşımı ve planlama yapılmıştır. Belediye Başkanımızla görüşülerek yapılacakların bilgisi paylaşılmıştır.
30 Temmuz 2016 saat 11.00’de İlçe Başkanlığımızda Milletvekilimiz Musa Çam, İl Yönetim Kurulu Üyelerimiz İrfan Can, İsmet Basmacı, Çetin Özdemir, Belediye Başkanımız Muhittin Selvitopu, İlçe Başkanı ve Yönetim Kurulu üyelerimiz Kadın Kolları Başkanı ve yönetim kurulu üyelerimiz gençlik kolları yönetim kurulu üyelerimiz, Meclis üyelerimiz Levent Yıldır, Turan Manduz, Abdulvahap Batihan, Bülent Sözüpek, Tuncer Polat, Recep Çatuk, Ahmet Davulcu,Emin Uztemur,Ali Bartu, Servinaz Ömür, Hanize Uysal Kurultay Delegemiz Fikret Doğan, Kanaat önderlerimizden Hakkı Karadeniz, Fahrettin Yılmaz Eğit-Der başkanı Necati Akpınar, Komisyon başkanlarımızın katılımıyla Danışma Kurulu şeklinde toplantı gerçekleştirildi. Bu toplantıya daha önce görev yapmış İlçe Başkanlarımız da çağrılmıştır.
Toplantı İlçe Başkanı Ali İhsan Yıldız'ın açılış konuşması ile başladı. Katılımcıların tek tek görüşleri alınarak demokrasinin beşiği olan İzmir’imize yakışır bir miting yapmak için yol haritası çıkarıldı.
Karabağlar İlçe Örgütü olarak hiçbir siyasi görüş ve parti ayrımı gözetmeksizin Karabağlar’da yaşayan tüm halkımızın Cumhuriyet, Demokrasi, İnsan Hakları, Toplumsal Barış, Laiklik, Bireysel Hak ve Özgürlüklere, Hukukun Üstünlüğüne sahip çıkacağına ve her türlü darbe ve diktatörlüğe gerekli tepkiyi vereceğine inancımız tamdır. Bu mitingde hiçbir siyasi parti amblemi kullanılmayacaktır. Mitinge Türk bayrağı ve Atatürk posterlerimizle katılıyoruz.
İlçemizde bulunan yazılı, görsel ve internet gazeteleri mensupları, demokratik kitle örgütleri, sendikalar, yöre dernekleri, muhtarlarımız ve her türlü sivil toplum kuruluşlarının desteğini bekler saygılarımızı sunarız.
Ali İhsan YILDIZ İlçe Başkanı