İYİ Parti Sakarya İlçe Başkanı Dokumacı:"Millete ev satma projesi yapacağınıza, zorunlu giderleri ucuzlatın"

İYİ Parti teşkilatları saha çalışmalarına aralıksız devam ediyor.

YEREL 16.09.2022, 16:12
İYİ Parti Sakarya İlçe Başkanı Dokumacı:"Millete ev satma projesi yapacağınıza, zorunlu giderleri ucuzlatın"

#SözSendeAdapazarı projesi kapsamında esnaf ve vatandaşları ziyaret eden İYİ Parti Adapazarı İlçe Başkanı Serdip Dokumacı ve İlçe Yönetim Kurulu üyeleri Yağcılar mahallesini ziyaret ettiler.

"Millete ev satma projesi yapacağınıza, zorunlu giderleri ucuzlatın"

Dokumacı: "Saha çalışmalarımıza yöneticilerimiz ile birlikte devam ediyoruz. Ekonomik olarak öyle bir durumdayız ki esnaf hemşehrilerimize “işleriniz nasıl” demeye korkar hale geldik. Defalarca uyardık, uyarmamızın nedeni de sahada gördüklerimizdir, dinlediklerimiz. Millete ev satma projesi yapacağınıza, zorunlu giderleri ucuzlatın. Millet enerji giderleri, vergi, SGK yükü altında adeta işkence çekiyor. Elektrik fiyatları, doğalgaz fiyatları zorunlu giderler, esnafın ocağına incir ağacı dikiyor. Tekrar yönetenlere sesleniyoruz, zorunlu giderlere ilişkin acil önlemler alın, vatandaş gerçekten zor durumda" diye belirtti.

"Koltuk değil, ayakkabı eskitiyoruz"

Dokumacı: "Siyasetin hizmet yarışı olduğu ve sadece seçim zamanı değil, her dönem vatandaşın yanında, vatandaşın sesi olmak gerektiği felsefemiz ile çalışmalarımızı sürdürüyoruz. Yağcılar yorgalar mezarlığı çevresine yaptığımız ziyarette hemşehrilerimizin genel ekonomik şikayetler dışında bölge ile kimsenin ilgilenmediği, seçim dönemlerinde o da bazen uğranıldığı ve bölgeye üvey evlat muamelesi yapıldığını konularına ilişkin şikayetler aldık. Yine mülteci sorunu hemşehrilerimizin en büyük şikayetleri arasında yer almaktadır. Bizler koltuk değil, ayakkabı eskitmeye devam edip, seçim zamanı dahi uğranılmayan vatandaşlarımızı ziyarete devam edeceğiz" dedi.

Yorumlar (0)