CHP'nin Buca Belediye başkan adayı kim olsun?

İzmir'de CHP'den belediye başkan aday adayı olmak isteyenler, dosyalarını il ve ilçe başkanlıklarına teslim etti.CHP'de Buca için ise 18 aday başvuruda bulundu. İşte CHP Buca Belediye Başkan Adayı için kritik anket.

YEREL 06.11.2018, 13:33 06.11.2018, 13:33
CHP'nin Buca Belediye başkan adayı kim olsun?

 

Yerel seçim öncesi partiler adaylarınının bir kısmını açıklamaya başladı. CHP'de ise bir önceki Parti Meclisi toplantısında 105 adayın ismi belirlenmişti. 14 Kasım'da yapılacak Parti Meclisi toplantısı sonrası bir kısım daha adayın açıklanması bekleniyor. Fakat CHP'nin kalesi olan il ve ilçeler ile birlikte büyükşehir adaylarının Aralık ayı sonlarında açıklanması bekleniyor.


Gazetekritik ve Kritikanket işbirliği ile yurttaşlara CHP'nin Buca Başkan Adayı olarak kimi görmek istediklerini soruyoruz. Sizde benim oyum kritik diyorsanız ankete katılıp oyunuzu kullanaabilirsiniz.


CHP Buca'da mevcut belediye başkanı Levent Piriştina  ile birlikte 18 isim belediye başkan adaylığı için başvuruda bulundu. 


İşte CHP Buca'da resmi başvuruda bulunan belediye başkan aday adayları:


Ali Hıdır Uludağ,Aydoğan Hepdemirgil,Aysun Önal Uyar,Ayten Karadağ,Barış Özreçber,Ercan Tatı,Erkut Tamay,Hasan Nebi,İsmail Bekiroğlu,Levent Bendeş,Levent Köstem,Levent Piriştina,Mehmet Süne,Metin Çağrı,Mehmet Zeki Karaoğlu,Remzi Akdemir,Suat Nezir

 

 

TIKLA OY KULLAN

Yorumlar (0)