CHP MERSİN İL BAŞKAN ADAYI ADİL AKTAY'A SOĞUK DUŞ!

12 Ocak Cuma günü gerçekleşecek olan CHP Mersin İl kongresi öncesinde  adaylardan Serhat Servet Dövenci kazanmaya yakın taraf olarak gözüküyor.

YEREL 09.01.2018, 20:05 09.01.2018, 20:05
CHP MERSİN İL BAŞKAN ADAYI ADİL AKTAY'A SOĞUK DUŞ!

 

CHP'de kurultaya bir aydan kısa bir süre kala il kongrelerinde de sona yaklaşılıyor. 12 Ocak yapılacak kongre ile Mersin'in yeni il başkanı belli olacak.

 

ADİL AKTAY'A SOĞUK DUŞ!
Kongre öncesinde 8 ilçe Başkanı İle Ankara'ya gelen ve CHP Lideri Kemal Kılıçdaroğlu ile görüşmek isteyen  Adil Aktay'a vize çıkmadı. Mersin Milletvekili Fikri Sağlar'ında  destek verdiği Aktay, 8 ilçe başkanı ike görüşme talep etti. Kılıçdaroğlu ise bu görüşmeye olumlu yanıt vermedi. Bu durum Kılıçdaroğlu'nun Aktay'ın il başkanlığına sıcak bakmadığı izlenimini bıraktı.2009 seçimlerinde belediye başkanı adayı olamadığı için DSP'ye geçip aday olması CHP örgütünden büyük tepki ile karşılanmıştIı.

 

İBRE SERHAT SERVET DÖVENCİ'DEN YANA

Diğer aday Serhat Servet Dövenci ise adaylığından bu yana çalışmalarını devam ederek seçime hazırlanıyor. CHP Genel Başkanı Kemal Kılıçdaroğlu'nun da Adil Aktay ve destekçisi ilçe başkanları ile görüşmemesi Mersin'de ibrenin Serhat Servet Dövenci'nin lehine dönmesini sağladı.
 

Yorumlar (0)