CHP'li Bakırköy Belediyesi'nden büyük acziyet: Bakırköy'deki okulun sorununu AKP'li belediye çözdü!

CHP'li Bakırköy Belediyesi, bakım ve yenilenmeye ihtiyacı olan Bakırköy Anadolu Lisesi'nin saha çizgilerini yenilemeyince, AKP'li Bağcılar belediyesi devreye girdi.

YEREL 09.08.2023, 19:38 09.08.2023, 19:48
CHP'li Bakırköy Belediyesi'nden büyük acziyet: Bakırköy'deki okulun sorununu AKP'li belediye çözdü!

Başkanlığında Bülent Kerimoğlu'nun bulunduğu CHP'li Bakırköy Belediyesi, Bakırköy Anadolu Lisesi'nin bakım isteyen basketbol sahasının çizgilerini yenilemedi.

ODA TV'de yer alan habere göre, durumdan haberdar olan AKP'li Bağcılar Belediye Başkanı Abdullah Özdemir, duruma el attı.
Özdemir, CHP'li belediyenin, ilçesindeki lisenin ihtiyaç duyduğu işi yapmadığını görünce Başkanı olduğu Bağcılar belediyesi işçilerini göndererek, saha çizgilerini yeniletti.
Bakırköy Anadlu Lisesi, Bağcılar Belediyesinin çalışmasını sosyal medya hesabından, "Okul bahçemizin saha çizgileri yenileniyor teşekkürler Bağcılar belediyesi.." notuyla paylaştı.

ÜÇ BELEDİYE BAŞKANIN ORTAK ÖZELLİĞİ KILIÇDAROĞLU

Bakırköy Belediye Başkanı Bülent Kerimoğlu 2019 seçimlerinden önce CHP Lideri Kemal Kılıçdarıoğlu'nun Tuncelili olan Maltepe Belediye Başkanı Ali Kılıç ve Bayraklı Belediye Başkanlı Serdar Sandal ile birlikte yetki ile atanmıştı.

Atama ile gelen bu belediye başkanlarının ortak noktası ise güçlerini koltuklarından değil CHP lideri Kemal Kılıçdaroğlu'ndan almaları. Bu üç isminde Mart'ta yapılacak olan yerel seçimde aday gösterilmeyeceğine kesin gözü ile bakılıyor.

Bir diğer nokta ise Kılıçdaroğlu'nun "bir insan siyasettten zenginleşiyorsa malı götürüyor" sözüne atfen bu isimlerin mal varlıklarındaki artış ise dikkat çekici.

Yorumlar (0)