CHP Bayraklı Adayı İrfan Önal'a vekil Deniz Demir'den!

CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal’ın saha çalışmalarına İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Aziz Kocaoğlu ve Ankara Milletvekili Deniz Demir’den destek geldi. Mansuroğlu Mahallesi’nde esnafla ve vatandaşla buluştular.

YEREL 17.03.2024, 11:07
CHP Bayraklı Adayı İrfan Önal'a vekil Deniz Demir'den!

Cumhuriyet Halk Partisi (CHP) Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, seçimlere kısa bir süre kala yoğun temposunu sürdürmeye devam ediyor. Bayraklı’da mahalle mahalle gezerek esnaf ve vatandaşla buluşmaya devam ediyor. İrfan Önal’a esnaf ve vatandaş ziyaretleri sırasında İzmir Büyükşehir Belediyesi eski başkanı Aziz Kocaoğlu ve Ankara Mileltvekili Deniz Demir’de eşlik etti.

Mansuroğlu Mahallesi’nde başlayan program, Haşim İşcan Caddesi’yle sona ererken, Kocaoğlu, Demir ve Önal 31 Mart seçimlerinde vatandaştan destek istedi. Yapılan ziyaretlerle ilgili açıklamalarda bulunan CHP Bayraklı Belediye Başkan adayı İrfan Önal, “Bugünkü ziyaretlerimize Sayın Aziz Kocaoğlu ve Ankara Milletvekilimiz Deniz Demir eşlik etti. Destekleri için kendilerine çok teşekkür ediyorum” dedi.

E- BELEDİYECİLİK VURGUSU

Önal, “Ben 31 Mart sonrasında, yine sokaklarda olacağım. Vatandaşlarımızın taleplerini yerinde gelip inceleyip, çözüme kavuşturacağım. Bayraklı’da hayata geçireceğimiz projelerde vatandaşlarımızın önceliğini sağlayacağız. Esnafımızın sorunlarını biliyorum. Kuracağımız esnaf masasıyla da bu sorunları çözüme kavuşturacağız. Ayrıca Belediye 4.0 adını verdiğimiz projemizle de hem vatandaşlarımızın hem de esnafımızın belediye hizmetlerine dijital olarak hızlı erişimini sağlayacağız” dedi.

Yorumlar (0)