Binlerce Çiğlili Cumhuriyet için Yürüyecek

Çiğli Belediyesi tarafından, 29 Ekim Cumhuriyet Bayramı’nın 96. yıl dönümü kutlamaları kapsamında 7’den 70’e binlerce Cumhuriyet sevdalısının meşalelerle katılım göstereceği “Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü” düzenlenecek.

YEREL 26.10.2019, 09:11 26.10.2019, 09:38
Binlerce Çiğlili Cumhuriyet için Yürüyecek

Çiğli Belediyesi öncülüğünde gerçekleştirilecek olan Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü, 28 Ekim Pazartesi günü saat 19:23'de Akvaryum Kafe'nin önünden başlayacak. Yürüyüşe Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, gaziler, siyasi partilerin temsilcileri, meclis üyeleri, muhtarlar, sivil toplum kuruluşlarının yöneticileri ile binlerce Çiğlili katılacak. Yürüyüş belirlenen güzargah üzerinde söylenen marşlarla sürecek. Geçilen mahallelerdeki vatandaşların da katılımıyla yaşanan coşku doruk noktasına çıkacak. Adeta şölen havasında geçecek olan Büyük Cumhuriyet Yürüyüşü, Kasaplar Meydanı'nda sona erecek.


Cumhuriyet ortak değerimiz
Cumhuriyet'in ülkemiz için elde edilmiş en önemli kazanımlardan biri olduğunu vurgulayan Çiğli Belediye Başkanı Utku Gümrükçü, "Öncelikle bu uğurda verdikleri kahramanca mücadelelerinden dolayı Ulu Önderimiz Gazi Mustafa Kemal Atatürk ve silah arkadaşlarını saygıyla ve özlemle anıyoruz. Eşit, adil, özgür ve insanca yaşama hakkını bizlere sağladıkları için hepsine minnettarız. Cumhuriyet'imizin 96. yıl dönümünü 28 Ekim Pazartesi  günü hep birlikte kutlayacağız. Şölen havasında bir yürüyüş gerçekleştireceğiz. Çiğlili hemşehrilerim başta olmak üzere Cumhuriyet sevdalısı tüm İzmirlileri yürüyüşümüzde bizlere omuz vermeye bekliyoruz" dedi.   

Yorumlar (0)