banner773

Bayraklı'da Parklar Yenileniyor, Yeşil Alanlar Düzenleniyor

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal'ın mahalle ziyaretleri sırasında, muhtarlardan gelen ve her biri not edilen işler tek tek tamamlanıyor. İlgili birimler tarafından yürütülen çalışmalar, imkanlar dahilinde ihtiyaç olan tüm sokaklarda devam ediyor.

YEREL 12.12.2019, 10:06
Bayraklı'da Parklar Yenileniyor, Yeşil Alanlar Düzenleniyor

Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, meclis üyeleri, başkan yardımcıları ve ilgili birim müdürlerinin geçtiğimiz haftalarda mahalle muhtarlarına yaptığı ziyaretler kapsamında tespit edilen sorunlar çözüme kavuşuyor. Sokak, park ve yeşil alanlar tek tek gezilerek, gerek yerinde tespit edilen gerekse vatandaşlardan gelen talep ve öneriler doğrultusunda belirlenen ihtiyaçlar imkanlar dahilinde gideriliyor. Bayraklı'daki çalışmalar çerçevesinde Park ve Bahçeler Müdürlüğü ekipleri, Çiçek Mahallesi'ndeki Şehit Ümit Boz Spor Tesisi'nin altındaki Park Kafe'yi baştan aşağı yeni görünüme kavuştururken, Çay Mahallesi meydanındaki Atatürk büstünü ve çevresini de yeniden düzenledi. Ekipler ayrıca Sancak Camisi'nde de yeşillendirme çalışmaları yaptı. Soğukkuyu Mahallesi'ndeki Ali Dinçer Parkı'nın spor aletlerini yenileyen ekipler, ihtiyaç duyulan birçok parkın zeminine de kauçuk döşedi. Yapılan çalışmalar kapsamında park ve yeşil alanların düzenlenmesi, çocuk oyun gruplarının ve spor aletlerinin yenilenmesi, çocuk oyun elemanlarının dezenfekte edilmesi, okul bahçelerinin düzenlenmesi ve Kent ekipmanlarının montajı gibi işlemler yapıldı.

 Yurttaşlarımız için ne gerekiyorsa yapacağız

Bayraklı'nın daha modern, çağdaş ve daha yeşil bir görünüm kazanması için çalışmaya devam edeceklerini belirten Bayraklı Belediye Başkanı Serdar Sandal, "Muhtarlarımızı ziyaretlerimiz sırasında mahallelerimizde belirlediğimiz ve ihtiyaç duyulan işlemleri ekiplerimiz tek tek tamamlıyor. Aldığımız talep ve önerilerden yola çıkarak, Bayraklı'da yapılması gereken ne varsa yurttaşlarımız için en güzelini yapıyoruz ve daha iyilerini yapacağız. Amacımız Bayraklı'ya en güzel görünümü kazandırıp, potansiyelini ortaya çıkararak, ilçemizi dünyada bir marka yapmak" dedi.

Yorumlar (0)