Gazete Kritik- Cumhuriyet Halk Partisi İstanbul Taksim'de düzenlediği mitingden sonra İzmir Gündoğu Meydanı'nda da bir 'Cumhuriyet ve Demokrasi' mitingi düzenleniyor. Sendikalarında ve sivil toplum kuruluşlarının da destek vereceği miting için artık saatler kaldı.
'SEN YOKSAN BİR EKSİĞİZ'
Miting öncesi son hazırlıklar yapılırken Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina'da alana gelerek son kontrolleri yaptı. Son çalışmalar hakkında bilgi alan Buca Belediye Başkanı Levent Piriştina halkı da mitinge davet ederek: 'Eşini, dostunu, komşunu, bayrağını al ve saat 19:30'da Gündoğdu'da ol.. Unutma sen yoksan bir kişi eksiğiz' dedi.
Saat 19:30'da gerçekleşen mitinge AKP İzmir Milletvekilleri de katılacaklarını açıkladı. Mitinge rekor katılım beklenirken alanın Türk Bayrakları ve Atatürk posterleriyle dolması bekleniyor. Ayrıca mitinge deniz üzerinden de kıyıda bulunan ilçelerden de katılım olacağı belirtildi.