Başkan Esen; “Kurs merkezlerimiz yeni döneme hazır”

Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi’nin (KONSEM) yeni dönem kurslarına hazır olduğunu belirterek bu dönem 30 branşta 101 kursun açılacağını söyledi.

YEREL 25.09.2019, 10:42
Başkan Esen; “Kurs merkezlerimiz yeni döneme hazır”

Konyaaltı Sanat Eğitim Merkezi (KONSEM) yeni döneme hazırlanıyor.KONSEM binasında temizlik ve tadilat işlemlerinde sona gelindi. Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen’de KONSEM binasını gezerek, yapılan çalışmaları inceledi. Başkan Esen, kurs kayıtlarına yoğun bir ilginin olduğunu belirterek, bu yıl 30 branşta 101 kursun açıldığını söyledi. Başkan Semih Esen, “Binalarımızı gözden geçirerek, bir takım düzenlemeler yaptık. Ekim ayında başlayacak kurslarımızda vatandaşlarımız sosyal ve kültürel yönlerini geliştirirken, mesleki alanda da yeni beceriler kazanacak. Eğitimleri alanında uzman eğitmenlerimiz verecek” dedi.

KONSEM’deyeni dönemde seramik, ahşap, Rusça, resim, yağlı boya, işaret dili, bağlama, gitar, cilt bakımı, manikür, takı yapımı, fotoğrafçılık, keman, İngilizce, halk oyunları, piyano, yoga, pilates, zumba, çocuk tiyatrosu, bale, Türkçe, güreş, okçuluk, taekwondo, futbol, tenis, dikiş-nakış ve fitness kursları açılacak.Konyaaltı Belediye Başkanı Semih Esen, Kültür ve Sosyal İşler Müdürlüğü’ne bağlı Konyaaltı Sosyal Hizmet Merkezi ve Etüt Merkezi’nde de incelemelerde bulunarak, yapılan çalışmalar hakkında bilgi aldı. Başkan Esen, Etüt Merkezi’nde lise ve üniversite sınavlarına hazırlanan öğrenci ve öğretmenlere de başarılar diledi.

Yorumlar (0)