Başkan Ercengiz, Uzun Çarşı Mahallesinde çalışmaları son hızla devam ediyor!

Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz, Uzun Çarşı Mahallesi’nde devam eden çalışmaları yerinde inceledi.

YEREL 06.09.2019, 11:42
Başkan Ercengiz, Uzun Çarşı Mahallesinde çalışmaları son hızla devam ediyor!

Burdur Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü, Uzun Çarşı Mahallesi ve mevkiindeki çalışmalarını hızla sürdürüyor.  Burdur Belediye Başkanı Ali Orkun Ercengiz ve Belediye Başkanı Ali Say, Yukarı Pazar’ın canlanması için sürdürülen çalışmaları yerinde inceleyerek çalışmalar hakkında bilgi verdi.

Başkan Ercengiz, Fen İşleri Müdürlüğü’nün Uzan Çarşı Mahallesi ve mevkiinde kilit taş, yaya yolu ve engelli yönetmeliğine uygun kaldırım uygulamalarının devam ettiğini belirterek,  “Önceliğimiz engelli vatandaşlarımız. Özellikle kentimizi onlar için de yaşanabilir bir kent haline getirmemiz biz yerel yönetimlerin öncelikli görevlerindendir.

Bunun için engelli yönetmeliğine uygun kaldırım çalışmalarımızı başlattık.  Yukarı Pazar’ın canlanması bana göre bu alandaki taşıt trafiği biraz daha kısıtlanmasına bağlı. Yani insanlar ziyareti araç üzerinde yapmıyor. Yürüyerek yapıyor. Bizde yukarı pazarın canlanması, cazibe merkezi olabilmesi için mutlaka insanımızın, Burdur’umuz ziyaret edenlerin bu bölgede yürümesi. Bu kentin tarihi ve doğal güzellikleri var. Her şeyden önce insanı güzel, bu değerlerimizi tanıtmamız lazım” sözlerine yer verdi.

Yorumlar (0)